Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Το μεταλλικό ταμπελάκι με τυπωμένα ανάγλυφα τα στοιχεία του στρατιώτη ονομάζεται ΤΑΠ δηλ Ταυτότητα Αναγνώρισης Πτώματος.
Ωραια, σε ευχαριστω.
Οποτε αν ο Τολης γινοταν πτωμα απο το πιοτο και τον πολυ χορο, τουλαχιστον θα ξεραμε ολοι ποιος ειναι. :D
 
Η κυρία Ντενίση είχε πάρει την αποκλειστικότητα στους ρόλους μοιραίας γυναίκας όπως η Ζαφειρίου της πονεμένης μάνας? Γιατί λέει "ποια άλλη;"?
 
Γιατι να μαυρισει; Ξανθια ειναι, το λευκο δερμα της πηγαινει καλυτερα,
 
Τελικα αυτοι οι δυο παντρευτηκαν και απεκτησαν και μια κορη, αλλα δυστυχως ο γαμος δεν πηγε καλα.
Οσο για τον Βασιλη Πλατακη, ναι μεν, δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστος, αλλα τον εχω δει καμποσες φορες σε τηλεοπτικες δουλειες του και τον θεωρω ηθοποιαρα. Κορυφαια στιγμη του για μενα, στο επεισοδιο Ο Τιποτας, απο τη σειρα Παραμυθια πισω απ' τα καγκελα.
 
απελευθέρωση είναι να ντουμανιάζεις τα πνευμόνια σου με πίσσα και νικοτίνη; ένας φίλος μου έχει μίνι μάρκετ και να δείτε από το διπλανό φροντιστήριο να έρχονται νεαροί και κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά να παίρνουν τσιγάρα και καπνούς με ένα ύφος! σαν να κάνουν ΤΗΝ επανάσταση. σιγά τα ωά. και όταν έρχεται σαββατοκύριακο παίρνουν τέσσερα-τέσσερα τα πακέτα μην τύχει και ξωμείνουν! και αυτός μισεί τα τσιγάρα γιατί έχει πολύ μικρό περιθώριο κέρδους (10-15 λεπτά το πακέτο) και πρέπει να έχει ΟΛΑ στοκ γιατί αν δεν έχει ακριβώς το δικό τους δεν παίρνουν άλλο και όλο του το ρευστό το ξοδεύει στο στοκ τσιγάρων και μερικοί παίρνουν και με κάρτα οπότε πάει το κέρδος.
 
Πίσω
Μπλουζα