Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις. Η ιδιωτική επιτυχία δεν μακροημέρευσε ιδιαίτερα.
 
Η σειρά "Εκείνες κι εγώ" ήταν κωμική σειρά που μεταφέρθηκε δύο φορές στην ελληνική τηλεόραση. Η πρώτη ήταν το 1976 στην ΥΕΝΕΔ, με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, και η δεύτερη 20 χρόνια μετά, το 1996 από τον ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο.
Τα επεισόδια της δεύτερης μεταφοράς της σειράς (δυστυχώς όχι όλα) στο επίσημο κανάλι του ΑΝΤ-1 εδώ .
Σημείωση: Στο επεισόδιο 34 η Μαντώ ερμηνεύει στο διάστημα 33:21-36:38 την επιτυχία της "Δανεικά"
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τα λεωφορεία πότε πέρασαν στα χέρια του κράτους; Το '77;
 
Τα λεωφορεία πότε πέρασαν στα χέρια του κράτους; Το '77;
Μήπως η ανάρτησή σου έγινε σε λάθος νήμα;
Ωστόσο απαντώ πως ναι
με το νόμο 588/1977 - ΦΕΚ 148/Α/01-06-1977
"Περί οργανώσεως των Αστικών Συγκοινωνιών Πρωτευούσης και άλλων τινών διατάξεων."

Βλ. σχετικά την ανάρτηση στο θέμα "Λεωφορεία από 80s!!!!"
 
Ευχαριστώ!

Έπεσε το μάτι μου στην εφημερίδα πίσω από τα ΝΕΑ, κάτω χαμηλά και αναρωτήθηκα του πότε να είναι η φωτογραφία (με τον Κωνσταντάρα).
 
Ε ναι ρε παιδιά οι άνθρωποι ιδρωνουν όταν ζεσταίνονται και ιδιαίτερα στη μασχάλη, τι να κάνουμε? Δεν ήταν διαδεδομένα τα αντιιδρωτικά τότε (τα οποία να σας θυμίσω ότι είναι πολύ ανθυγιεινά), και δεν ήταν ο τόπος γεμάτος κλιματιστικά (τα οποία να σας θυμίσω ότι είναι καταστροφικά για το περιβάλλον). Έκανε ζέστη στο θέατρο ή στο στούντιο. Ίδρωσε. Φυσιολογικό ήταν.

Στην εποχή μας έχει επικρατήσει μια έντονη απέχθεια προς ο,τιδήποτε φυσικό, είτε είναι η ανδρική τριχοφυΐα (για τη γυναικεία η απέχθεια τραβάει αιώνες) είτε ιδρωτας είτε ένα σωρό άλλα. Δικαίωμα κάθε εποχής να έχει τις μόδες της (κι αν οι τωρινές τυχαίνει να συμφέρουν μεγαλοεταιρείες που προωθούν διάφορα προϊόντα που "βελτιώνουν" τη φύση είναι μια απλή σύμπτωση). Οπότε δεν κατηγορώ την τωρινή εποχή και τα πρότυπα που προβάλλει. Αλλά μήπως το παρακάνουμε με το να εφαρμόζουμε σ' αυτά τα θέματα (φυσιολογικές καταστάσεις που αφορούν αποκλειστικά ένα άτομο και δεν επηρεάζουν άλλους (*)) τα τωρινά κριτήρια λες και θα έπρεπε οι τοτινοί να σκέφτονται όπως οι τωρινοί? Εν τάξει, κάνουμε την πλάκα μας και είναι δύσκολο ν' αντισταθείς στον πειρασμό όταν βλέπεις τη φλοκάτη του Τζον Τίκης, αλλά στο κάτω-κάτω ο άνθρωπος δεν έκανε εντριβές με φάρμακο κατά της φαλάκρας για να αποκτήσει δασύτριχο στήθος,, ήταν το φυσικό του. Σε αντίθεση με όλους αυτούς τους influencers που πασαλείβονται με αποτριχωτικά για να έχουν στήθος μάρμαρο (κι εδώ σε όσους το μάρμαρο είναι το φυσικό τους, good for them, σχολιάζω εκείνους που το κάνουν τεχνητά διότι έτσι έχουν επιβάλει τα εισαγόμενα πρότυπα). Κι αν γελάμε με τα ρούχα του τότε, σε λίγα χρόνια οι επόμενη γενιά θα γελάει με τα ρούχα του τώρα, οπότε ας κρατήσουμε και λίγο πισινή διότι στο μέλλον θα μας κάνουν αυτά που κάνουμε εμείς τώρα για τους προηγούμενους :-)

(*) Διότι εκει που θα *έπρεπε* να είχαμε αλλάξει - π.χ. στον σεβασμό στον άλλον και στο δικαίωμά νου να αποφασίζει για τον εαυτό του - δεν είμαι σίγουρος ότι το έχουμε κάνει πέρα από τα υποκριτικά λόγια. Κι άλλη γυναικοκτονία διαβάζω. Εξακολουθούν πολλοί να φέρονται στις γυναίκες (τους) σαν να είναι κτήματά τους.
 
Τελευταία επεξεργασία:
... είναι δύσκολο ν' αντισταθείς στον πειρασμό όταν βλέπεις τη φλοκάτη του Τζον Τίκης, αλλά στο κάτω-κάτω ο άνθρωπος δεν έκανε εντριβές με φάρμακο κατά της φαλάκρας για να αποκτήσει δασύτριχο στήθος,, ήταν το φυσικό του...
Θα με πνίξεις απο τα γέλια!!! Μου βγήκε το νερό συντριβάνι απο τη μύτη...
:bow::worship::worship:
 
Πίσω
Μπλουζα