Ο Βασίλης Κανάκης ήταν ο Γερμανός αξιωματικός; Μωρέ, αυτός στην κανονική του ζωή πρέπει να ήταν γλυκούλης Αυτή την εντύπωση τουλάχιστον αποκόμισα διαβάζοντας το αυτοβιογραφικό του βιβλίο. Μη μου πείτε πως σας χαστούκισε όντως και σας πόνεσε, θα χάσω πάσα ιδέα.Η Αυγή του Θριάμβου΄ 1960. Μόλις έχω φάει χαστούκι από τον Γερμανό αξιωματικό.
Αυτη την τραγωδια την ανεβαζουν παρα πολυ σπάνια, ενω εχει υπεροχη ιστορια! Όπως και την Ιφιγενεια εν Ταυροις- που ειναι η αγαπημενη μουΠράγματι! Κανέναν δεν θα γνώριζα, αλλά ξέροντας τα ονόματα αναγνώρισα χαρακτηριστικά της Χατζηαργύρη και με δυσκολία του Φασουλή. Αλλά η Παναγιωτοπούλου δεν έχει τίποτε κοινό με την Παναγιωτοπούλου. Και τους πρωτοείδα στο "Μια ζωή Γκόλφω" το 1974, δηλαδή 6 μόλις χρόνια μετά από τη φωτογραφία, η οποία είναι από την "Άλκηστι" του Ευριπίδη (1968), δενείναι ότι δεν ήξερα τη φάτσα τους όταν ήταν νέοι.
Η Παναγιωτοπούλου με τον Φασουλή παίζαν τα Αδμητόπουλα (η κόρη έχει βουβό ρόλο) τα οποία ήταν ανήλικα, αφού η Άλκηστις κλαψουρίζει τι κακό θα πάθουν αν πέσουν στα χέρια μητριάς. Η Παναγιωτοπούλου το 1968 ήταν 21 και ο Φασουλής δεν ξέρω, διότι η Βικιπαίδεια το παίζει διακριτική, αλλά ούτε αυτός μοιάζει για ανήλικο. Και καλά να παίζει τον Άμλετ ο γερο-Μινωτής και την Ηλέκτρα η Παξινού (που ήταν γιαγιά του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, μην το ξεχνάμε αυτό και αναγκαστεί να μας το θυμίσει ο ίδιος), ήταν οι σταρ, το καταλαβαίνω. Αλλά δεν είχε κομπάρσους κατάλληλης ηλικίας το Εθνικό? Τόσα παιδιά θαύματα έχουμε γνωρίσει που κατά δήλωσή τους πήγαν σε δραματική σχολή φορώντας τα μπεϊμπιλίνο τους ακόμη.
Ναί, έχεις δίκιο. ΄Ηταν ένας γλυκός, ευγενικός άνθρωπος και πολύ καλός ηθοποιός, Δεν με χαστούκισε πραγματικά και γω έκανα πως πόνεσα πολύ!Ο Βασίλης Κανάκης ήταν ο Γερμανός αξιωματικός; Μωρέ, αυτός στην κανονική του ζωή πρέπει να ήταν γλυκούλης Αυτή την εντύπωση τουλάχιστον αποκόμισα διαβάζοντας το αυτοβιογραφικό του βιβλίο. Μη μου πείτε πως σας χαστούκισε όντως και σας πόνεσε, θα χάσω πάσα ιδέα.
Η Άνιστον ήταν όμορφο παιδάκι Βιβή. Κι ο μπαμπάς κλασική ελληνική ομορφιά της εποχής
Όλα σου τα'δαμε... Και τώρα δεν ξεβλέπονται.
Έτσι γραφεται παντα στις ταυτοτητες: πόλη-νομόςΥπάρχει κι άλλη Αθήνα εκτός από της Αττικής;
Ναι, αμέ? Λίγο έλειψε το αυτοκίνητό μου να είναι αγορασμένο στην Αθήνα της Πενσυλβανίας που είναι κολλητά στην πόλη απ' όπου το αγόρασα, αλλά έπρεπε να οδηγήσω μερικά μίλια ακόμη και βαρέθηκα. Αλλιώς θα έγραφε στην κορνίζα της πινακίδας του "Williams of Athens" αντί Williams of Sayre που λέει τώρα.Υπάρχει κι άλλη Αθήνα εκτός από της Αττικής;
Υπάρχει κι άλλη Αθήνα εκτός από της Αττικής;
Όλα σου τα'δαμε... Και τώρα δεν ξεβλέπονται.
Με αναζήτηση βρήκα :Ναι, αμέ? Λίγο έλειψε το αυτοκίνητό μου να είναι αγορασμένο στην Αθήνα της Πενσυλβανίας που είναι κολλητά στην πόλη απ' όπου το αγόρασα, αλλά έπρεπε να οδηγήσω μερικά μίλια ακόμη και βαρέθηκα. Αλλιώς θα έγραφε στην κορνίζα της πινακίδας του "Williams of Athens" αντί Williams of Sayre που λέει τώρα.
Και υπάρχει και Αθήνα στη Γεωργία.
Αλλά για το Αθήνα Αττικής, το 1960 υπήρχε ο νομός Αττικής που περιλάμβανε όλη την Αττική, Αθήνα, Πειραιά και τις τσόντες τους (Υδροσπέτσες, Μέθανα, Κύθηρα κλπ). Και η ταυτότητα έγραφε Πόλη και Νομό (δεν ξέρω αν ψηλά σε σας έγραφαν "Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης", φαντάζομαι όχι διότι πού να χωρέσει?). Ακόμη και μετά τη δημιουργία του νομού Πειραιώς το 1964 έμεινε Νομός Αττικής.
Χρόνια σας πολλά κυρία Λεβέντη! Να χαίρεστε τους ανθρώπους σας και να έχετε υγεία.86 σήμερα!
86 σήμερα! Μια σοβαρή φωτογραφία για να δείχνουμε την αλήθεια. Πρωί- πρωί χθές πριν πάω για το τέταρτο του Κόβιντ και το ετήσιο της γρίπης...Προβολή συνημμένου 251680