domniki
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 2.580
Έτσι ακριβώς μας γραφουν: Θεσσαλονικη - Θεσσαλονίκηςδεν ξέρω αν ψηλά σε σας έγραφαν "Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης", φαντάζομαι όχι διότι πού να χωρέσει?).
Έτσι ακριβώς μας γραφουν: Θεσσαλονικη - Θεσσαλονίκηςδεν ξέρω αν ψηλά σε σας έγραφαν "Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης", φαντάζομαι όχι διότι πού να χωρέσει?).
κι εμάς Ηράκλειο-Ηρακλείου (υπάρχει και το Νέο Ηράκλειο στην Αθήνα οπότε εμείς είμαστε Ηράκλειο-Κρήτης).Έτσι ακριβώς μας γραφουν: Θεσσαλονικη - Θεσσαλονίκης
Με καθυστέρηση, αλλά με πολλή εκτίμηση, χρόνια σας πολλά! Υγεία και κάθε καλό, κυρία Λεβέντη!86 σήμερα! Μια σοβαρή φωτογραφία για να δείχνουμε την αλήθεια. Πρωί- πρωί χθές πριν πάω για το τέταρτο του Κόβιντ και το ετήσιο της γρίπης...Προβολή συνημμένου 251680
Χρονια σου πολλα, Παρη. Χιλιοχρονη! Ευχομαι υγεια και να σε χαιρονται οι ανθρωποι που αγαπας και σ' αγαπουν.86 σήμερα! Μια σοβαρή φωτογραφία για να δείχνουμε την αλήθεια. Πρωί- πρωί χθές πριν πάω για το τέταρτο του Κόβιντ και το ετήσιο της γρίπης.
Ποια είναι η κυρία πλάι στον Μίμη Φωτόπουλο;
Δυστυχώς, δεν ξέρω....Ποια είναι η κυρία πλάι στον Μίμη Φωτόπουλο;
Ευχαριστώ! Να είστε πάντα καλά!Με καθυστέρηση, αλλά με πολλή εκτίμηση, χρόνια σας πολλά! Υγεία και κάθε καλό, κυρία Λεβέντη!
Ευχαριστώ! Να είσαι πάντα καλά, ό,τι το καλύτερο!Χρονια σου πολλα, Παρη. Χιλιοχρονη! Ευχομαι υγεια και να σε χαιρονται οι ανθρωποι που αγαπας και σ' αγαπουν.
Ευχαριστώ πολύ! Να είσαι πάντα καλά!Χρόνια σας πολλά κυρία Λεβέντη! Να χαίρεστε τους ανθρώπους σας και να έχετε υγεία.
Έυχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Να είστε πάντα καλά!Χρόνια σας πολλά κυρία Λεβέντη!! Είστε γλυκύτατη και κούκλα!!
Ευτυχώς δεν με πλησίασε μέχρι στιγμής ο Κόβιντ, ούτε η γρίπη. Να είστε πάντα καλά!Χρόνια πολλά και χωρίς κόβιντ και γρίππη