Gordon
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 4.706
Γιατί έχω την εντύπωση ότι πολλές δημόσιες υπηρεσίες είναι ακόμα κάπως έτσι;΄Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδει' . Μια και υπάρχει αυτό το φόρουμ, σκέφτηκα να ανεβάσω αυτή το φωτογραφία μου. Από την 1η Ιανουαρίου 1957 μέχρι τον Αύγουστο 1962 είμουνα Ιδιαίτερη Γραμματέα του Αρχιμηχανικού της Εταιρείας Υδάτων Χραντ Φενερτζιάν. ΄Ηταν μια πολύ σημαντική θέση. Υπάρχουν ακόμα μερικοί που θυμούνται εκείνα τα δύσκολα χρόνια για την Εταιρεία και το ρόλο που έπαιξα εγώ. Το 1959, για ένα στοίχημα που έβαλα με κάποιο μέλος της παρέας μας στο Π. Φάληρο, πήρα μέρος στα καλλιστεία. Γνώρισα τον πρώτο άντρα μου και στη συνέχεια έγινα παραγωγός ταινιών και ηθοποιός. Αυτά όλα γίνονταν ενώ είμουνα το σημαντικό πρόσωπο στην Εταιρεία Υδάτων. Καθημερινά, ξυπνούσα στις 6 το πρωί και πήγαινα για ύπνο στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Η κόρη μου γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο 1960 και σε όλη την εγκυμοσύνη πήγαινα κάθε μέρα στην Εταιρεία, γύριζα σκηνές της Αυγής του Θριαμβού, και έκανα τα καθήκοντα ενός παραγωγού κινηματογραφικής ταινίας. Αυτή η καθημερινή ΄ρουτίνα΄ μου έγινε δεύτερη φύση και συνεχίστηκε σε όλη μου τη ζωή. Ακόμα και τώρα υπάρχω με καθημερινό ύπνο 4-5 ωρών - οι γνωστοί και συνεργάτες στο Λονδίνο με κορόιδευαν πως είμουνα σαν την Μάργκαρετ Θάτσερ, 3-4 ώρες ύπνο το εικοσιτετράωρο. Η πόρτα δεξιά μου έδινε στο κεντρικό διάδρομο του τρίου ορόφου που ήταν η Διοίκηση της εταιρείας. Μπροστά μου ήταν η πόρτα της υποδοχής και του τηλεφωνικού κέντρου. Αριστερά μου ήταν η πόρτα του γραφείου του Αρχιμηχανικού και τριπλό παράθυρο που έβλεπε στη Ανθίμου Γαζή. Μερικές φορές νοσταλγώ εκείνα τα χρόνια.
Προβολή συνημμένου 219391
Εκείνο το θυροτηλέφωνο πολύ μου στοίχισε!