Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.630
Εμενα παντως η Καραγιαννη λιγο πιο πανω μου θυμιζει Σπεραντζα Βρανα.
Καλό θα ήταν να μην αναρτώνται τέτοια πράματα...
Αυτός δεν ήταν που δεν ήθελε να δεθεί στο άρμα της; Και τώρα τι; Της ψιθύρει δυο φωνήεντα στο στόμα;Χορν Βουγιουκλάκη.
Βοήθησε με Θεέ μου να μη σχολιάσω.
Συγγνώμη, αλλά σου "αρέσει" να βλέπεις κάτι τέτοιο; No offence, βέβαια.Σιγά ρε παιδιά! Πως κάνετε έτσι; Η φωτό με τους γέροι είναι παμπάλαια και πλέον ιστορική. Τώρα ξαφνικά αηδιάσατε;
Αν μιλάμε το να φιλιούνται δύο άντρες, ναι. Αν μιλάμε το να φιλιούνται δύο παπούδια, ναι.Συγγνώμη, αλλά σου "αρέσει" να βλέπεις κάτι τέτοιο; No offence, βέβαια.
Αν μιλάμε το να φιλιούνται δύο άντρες, ναι. Αν μιλάμε το να φιλιούνται δύο παπούδια, ναι.
Για τη Βουγιούκλω και τον Χορν όμως, αηδίασα σχεδόν. Για το λόγο που προανέφερα.
Ας δώσει τη λύση η διαχείριση γιατί ομολογώ δε βλέπω πως παραβιάζονται οι κανονισμοί. Όσο για το εκτός θέματος, τραβηγμένο απ τα μαλλιά. Έχουμε κάνει εκατοντάδες αναρτήσεις εκτός θέματος.Σύμφωνα με τους κανονισμούς του ρετρομανιαξ η εικόνα πρέπει να σβηστεί άλλωστε ειναι και εκτoς θεματολογιας.
Θα το διορθώσω, εφόσον δεν είναι σωστό και ζητώ συγγνώμη από τον elephadas αν θίχτηκε Πάντως, το "τιναφτορέ" το έγραψα καθαρά για χιουμοριστικό σκοπό, χωρίς να ξεχνάω πως όταν το χιούμορ αρχίζει να προσβάλλει, παύει να είναι χιούμορ. Επίσης, δεν "πήγαινε" στον elephadas αλλά στην φωτογραφία που ανήρτησε.Με βάση τους κανονισμούς αυστηρά το " τιναφτορε " του @Αρμαγεδών θα πρέπει να αφαιρεθεί ως προσβλητικό σχόλιο εις βάρος του Ελέφαντα.
Ας δώσει τη λύση η διαχείριση γιατί ομολογώ δε βλέπω πως παραβιάζονται οι κανονισμοί. Όσο για το εκτός θέματος, τραβηγμένο απ τα μαλλιά. Έχουμε κάνει εκατοντάδες αναρτήσεις εκτός θέματος.
Για την ουσία του πράγματος δε θα πω τίποτα, η φωτογραφία είναι χιλιοδημοσιευμενη δεκαετίες τώρα. Πολιτικό σχόλιο δεν υπήρξε, μάλλον χιούμορ ήταν απ τον ελέφαντα.
Με βάση τους κανονισμούς αυστηρά το " τιναφτορε " του @Αρμαγεδών θα πρέπει να αφαιρεθεί ως προσβλητικό σχόλιο εις βάρος του Ελέφαντα.
Να θυμίσω μόνο πως η φωτογραφία έχει ξαναδημοσιευθει στο φόρουμ, θαρρώ πάλι απ τον ελέφαντα.
Πραγματικά απορώ που πήρε τέτοια έκταση.
Αγαπητέ φίλε δε νομίζω πως χρειάζεται δικηγόρο ο ελέφαντας. Επικαλείστε τους κανονισμούς όμως κατά το δοκούν. Να κατέβει η φωτογραφία γιατί ΕΣΕΙΣ θιχτηκατε και δεν βλέπετε το χιούμορ, αλλά να γράφετε τιναφτορε και να ζητάτε να κατέβει ξένη ανάρτηση.Αλλο το χιούμορ μιας έκφρασης του Αρμαγεδων και αλλο το εκφυλιστικο περιεχομενο που βλεπουμε που δεν κολλαει και με τιποτα την Βουγιουκλακη και τον Χορν! Μαλλον προσβαλλει και λιγο θα ελεγα...
Κοίτα, το χιούμορ είναι απολύτως υποκειμενικό. Μπορεί κάτι που κάνει κάποιον να γελάει, μπορεί κάποιον άλλον να τον θίγει. Γι' αυτό, εγώ προσωπικά πιστεύω πως τέτοιες "λεπτές" αναρτήσεις καλό θα είναι να αποφεύγονται, γιατί αλλού αποσκοπούν και αλλού μπορεί να καταλήξουν. Δεν είπα να κατεβεί η ανάρτηση!Να κατέβει η φωτογραφία γιατί ΕΣΕΙΣ θιχτηκατε και δεν βλέπετε το χιούμορ, αλλά να γράφετε τιναφτορε και να ζητάτε να κατέβει ξένη ανάρτηση.
Δεν είδα να κατέληγαν κάπου πριν την παρέμβαση σας. Αλλά αφού μιλάτε προσωπικά, προσωπικά κι εγώ να σας πω πως ο Ελέφαντας ανέβασε τη φωτογραφία για να καταδείξει το ψεύτικο του πράγματος. Κι εγώ το κατάλαβα διότι μιλάμε χρόνια κι έχουμε διαμορφώσει κώδικες επικοινωνίας με τα μέλη σε τέτοιο βαθμό που τουλάχιστον καταλαβαίνει ο ένας το χιούμορ του άλλου. Επίσης σχολιάζουμε ανθρώπους που τους έχουμε χιλιοσχολιασει και λίγο πολύ ξέρουμε τι πιστεύει ο καθένας.Γι' αυτό, εγώ προσωπικά πιστεύω πως τέτοιες "λεπτές" αναρτήσεις καλό θα είναι να μην γίνονται, γιατί αλλού αποσκοπούν και αλλού μπορεί να καταλήξουν.
Δεν γνωρίζω προσωπικά τα διάφορα μέλη, και συνεπώς δεν μπορώ να ξέρω το χιούμορ τους (δεν αναφέρομαι στον elephadas αλλά γενικά). Αν ήταν έτσι, τότε δεν θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε τίποτα και κανέναν (π.χ. το φιλί της Αλίκης με τον Χορν, που, χωρίς να θέλω να δυναμιτίσω το κλίμα, μου φάνηκε "προσβλητικό", ήταν ή δεν ήταν, το "βοήθησε θεέ μου να μην σχολιάσω)! Είναι κακό δηλαδή, το ότι δεν "θέλω" να βλέπω τέτοια πράγματα; Όχι!Κι εγώ το κατάλαβα διότι μιλάμε χρόνια κι έχουμε διαμορφώσει κώδικες επικοινωνίας με τα μέλη σε τέτοιο βαθμό που τουλάχιστον καταλαβαίνει ο ένας το χιούμορ του άλλου