Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Πολύ τον ζαχαρώνει τον νεαρό ηθοποιό η Βασιλειάδου. Και γιατί όχι, δηλαδή?

Σ' αυτούς τους αγώνες θα θυμόταν τα πολύ νιάτα του κι ο Κούρκουλος.
 
Να χειροκροτήσουμε την κα. Καστούρα που όχι απλώς αγνοεί τις απαγορεύσεις αυτού του είδους αλλά το καμαρώνει κι όλας? Και περνάμε με κόκκινο και αγνοούμε τα στοπ και πάμε ανάποδα σε μονόδρομους και τρέχουμε υπερβολικά και και και, διότι του Έλληνος (και της Ελληνίδος) ο τράχηλος ζυγόν δεν υποφέρει. Είμαστε ελεύθεροι εμείς! Ελευθερία κι ας είναι θάνατος! Ήταν η μητέρα μου σε κλινική μετά από σοβαρή εγχείρηση και είχε πρόβλημα με την αναπνοή της μετά τη νάρκωση και μόοολις είχε συνέλθει κάπως και πηγαίναμε στράτα-στρατούλα στον προθάλαμο του ορόφου και ήταν τίγκα στους θεριακλήδες επισκέπτες παρά την επιγραφή "Απαγορεύεται το κάπνισμα". Και καλά για τους άλλους δεν τους ένοιαζε. Αλλά για να είναι εκεί κάποιον δικό τους θα είχανε, κανείς δεν πάει σε προθαλάμους νοσοκομείων για διασκέδαση. Ούτε γι' αυτόν δεν προσπαθούσαν να κρατηθούν? Μίλησα σε μία νοσοκόμα, μου λέει "τι να κάνουμε κύριε, τους το λέμε και μας αγνοούν". Είπα σ' έναν που ήταν δίπλα μας, "με συγχωρείτε κύριε αλλά το κάπνισμα απαγορεύεται" και μου απάντησε θρασύτατα "η ταμπέλα είναι απέναντι, όχι εδώ" κι από μέσα του είμαι σίγουρος ότι θεωρούσε τον εαυτό του πανέξυπνο για την απάντηση που μου έδωσε. Είμαι φανατικά εναντίον της βίας αλλά πολύ θα ήθελα να είχα διαστάσεις και μυς Σβαρτσενέγκερ να τον αναγκάσω να καταπιεί το τσιγάρο του αναμένο ακόμη. Υποθέτω έχουν βελτιωθεί τα πράματα από το 1990, αλλά το τσαμπουκαλίκι εκδηλώνεται αλλού.
Πρόσφατα κάηκαν ασθενείς και πήρε φωτιά νοσοκομείο γιατί ένας από τους καμένους άναψε τσιγάρο μέσα στον θάλαμο.
Διάβασε και θαύμασε

Καίτη Παπανίκα ΘΕΑ! Είχα δει μια σχετικά πρόσφατη συνέντευξή της και παρέμενε θεά!

Χαζεύω εδώ και ώρα τις καταπληκτικές φωτογραφίες σας! Συγχαρητήρια σε όλους σας!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Στο τσακ βλέπουμε το ( ) χωρίς το . Μισό χιλιοστό πιο κάτω και το μοιραίο θα είχε συμβεί και η φωτό θα ήταν ακτάλληλη.
 
Αμαν πια με αυτη την κακεντρεχεια!
Είδες τι σου είμαι η κακεντρεχής; τς τς τς.... το παρεξήγησα το "κορίτσι"! Μα να πάει το μυαλό μου στο πονηρό;; Μετανοώ, συγνώμη Αλικάρα μου, σε αδίκησα!
 
Απαίσια φωτό από κάθε άποψη! Και να μας τρίψει τα ( . )( . ) στη μούρη αλλά και να το παίξει μπεμπέκα. Σιχαίνομαι αυτό παιδικό/αθώο και ταυτόιχρονα σεξουαλιζέ. Αηδία!
Λατρεύω να διαβάζω σχόλιά σου για την Βουγιουκλάκη... έχεις εντρυφήσει στο θέμα :lol:
Έχεις μελετήσει την εθνική μας σταρ σε βάθος!
 
Τελευταία επεξεργασία:
ποια ειναι η κυρία δίπλα στον τσαγανέα?
 
Μάλλον η Ζαφειρίου...
 
Πίσω
Μπλουζα