Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

ΟΚ, ξέρω, δεν ήταν και πρώτο μπόι η Α.Β. αλλά δεν ήταν και νάνισσα. Που θα πει, ένα σωρό ελληνίδες και κάμποσοι έλληνες, ιδιαίτερα παλαιάς κοπής που δεν τρώγανε και τόσο καλά και δεν ήταν τόσο ψηλοί όσο τα εγγόνια τους, θα έπρεπε να σκαρφαλώσουν σε καρέκλα σαν κι αυτήν. Ποιοι φωστήρες βάλανε την κάλπη στα ύψη? Και μάλιστα αν αποκρυπτογραφώ καλά τη φωτογραφία η καρέκλα έχει μαλακό κάθισμα, δεν είναι μια σκληρή επίπεδη επιφάνεια. Τελείως ακατάλληλη για σκαρφάλωμα δηλαδή. Έπρεπε να διακινδυνεύσουν τη σωματική τους ακεραιότητα για να ψηφίσουν? Υποψιάζομαι βέβαια ότι δεν είναι εθνική κάλπη, μάλλον π.χ. εκλογές στο ΣΕΗ, αλλά δεν έχει σημασία αυτό.
 
1. Δεν θα σχολιάσει κανείς την συγκλονιστική πόζα της Λάσκαρη; (Πόσο πιο άσχημη μπορεί να γίνει αυτή η γυναίκα; )
2. Το σκηνικό με τη Βουγιούκλω πάνω στην καρέκλα μου έφερε νευρικό γέλιο.
 
να σας πω για τη φωτογραφία για την Αλίκη η οποία είναι από εφημερίδα και τη θυμάμαι , είναι από εθνικές εκλογές και όχι ΣΕΗ κλπ και αν δείτε απέναντι της είναι φωτογράφοι οι οποίοι αυτοί την παρακάλεσαν να ανέβει στην καρέκλα για να την απαθανατίσουν καλύτερα , πρέπει να ψάξω πολύ στο pc μου αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει και η μπροστινή όψη της συγκεκριμένης φωτογραφίας!:)
 
Σε ποιο από τα δύο έμβια όντα της φωτογραφίας αναφέρεται ο ποιητής?

Ωστόσο μία αδιαμφισβήτη σταρ δεν χρειάζεται παρρησία να δηλώσει ότι είναι. Αν έλεγε "Ναι, είμαι μία μεγάλη ηθοποιός" θα ήταν άλλη ιστορία, διότι επ' αυτού οι γνώμες διίστανται. Εκείνη πιστεύει πως είναι, οι κακεντρεχείς (εν οις σεμνύνομαι να περιλαμβάνω και την ταπεινότητά μου) πιστεύουν πως όχι.
 
Ωραία! Έχω ΠΟΛΥ φαρμάκι να ρίξω (εξ αιτίας και των νεύρων λόγω καραντίνας)
1. Μια φορά να βγει με νορμάλ μαλλί αυτή η γυναίκα και τι στον κόσμο. Μαρή; Μετά το μπάνιο πήγες κι έβαλες όλα τα δάχτυλα στην πρίζα;
2. Το φρύδι πήγε περίπατο. Είναι πολύ άσχημοι οι άνθρωποι χωρίς φρύδια.
3. O Άιρον Θρόουν από πίσω με τη μυγδαλιά, πού κολλάει με την όλη σύλληψη;
4. Τα φυλλαράκια πίσω από το μπράτσο της την κάνουν να μοιάζει να έχει τριχάρες σε ανατριχίλα.
5. Μόνιμη αποτυχημένη παπιόφατσα.
6. Φτάνει πια με το "αχ δε σας είδα, είμαι με την πετσέτα_μισό να κρύψω στο περίπου τα ( . )( . ) μου". Κούρασες κουκλίτσα μου.
 
Με κάλυψες σχεδόν πλήρως, σίγουρα πληρέστερα απ' όσο η εικονιζομένη καλύπτει τα καλυπτέα μεν, μη καλυφθέντα δε. Αλλά:

3. Δεν είναι μυγδαλιά. Σε τσιτόνια μου φέρνει, αλλά αν υπάρχει κανείς φυτολόγος ή ανθοκόμος θα μας πει καλύτερα. Να θάβουμε, κι εγώ πρώτος, αλλά να είμαστε δίκαιοι: Να θάβουμε με το σωστό φτυάρι.

6. Δεν κρύβει τα ( . ) ( . ) , μόνο τα . ) ( . ) Το ( φαίνεται μια χαρά, και λιγάκι κι από το ) , και σε άλλη φωτό είδαμε και μισό .

Γράφω από το κάτεργο διότι εδώ δεν έχουμε καραντίνα. Νεύρα όμως έχουμε.
 
Ωραία! Έχω ΠΟΛΥ φαρμάκι να ρίξω (εξ αιτίας και των νεύρων λόγω καραντίνας)
1. Μια φορά να βγει με νορμάλ μαλλί αυτή η γυναίκα και τι στον κόσμο. Μαρή; Μετά το μπάνιο πήγες κι έβαλες όλα τα δάχτυλα στην πρίζα;
Βαζω το χερι μου στη φωτια πως ειναι δουλεια του Κλεισθενη αυτο. Ετσι τους φωτογραφιζε ολους.
 
¿¿¿Και τους άντρες???
Ναι, και τους αντρες. Δεν μπορω να καταλαβω πως εκανε καριερα αυτος ο ανθρωπος και γιατι ηταν ο πιο αγαπημενος φωτογραφος της Βουγιουκλακη.
Τον ειχα γνωρισει απο κοντα οταν εψαχνα φωτογραφο για το γαμο μου και τον ειχα επισκεφτει στο εργαστηριο του. Ειδα τη δουλεια του, δε μου αρεσε κι εφυγα.
 
Αετομάτικα τσακάλια, αναγνωρίζετε τους ηθοποιούς? Εγώ ελάχιστους και εκτός των αφών Κωνσταντάρα κανέναν με βεβαιότητα, παρόλο που σίγουρα αν μου τους υποδείξετε θ΄αναρωτιέμαι πώς δεν τους γνώρισα.
 
Πίσω
Μπλουζα