Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Γιατί θεωρεί ο συντάκτης σπουδαίο κατόρθωμα το ότι το δικό της θέατρο είχε "το όνομά της μάλιστα"? Δικό της ήταν, όπως ήθελε το βάφτιζε. Τώρα το αν το έκανε με τα δικά της λεφτά ή απλώς το πήρε προίκα από τον Βαγγέλη Λειβαδά δεν το ξέρω, διότι δεν ξέρω τα οικονομικά του ζεύγους πριν γίνει ζεύγος.
 
Ενταξει, ειδα και ανθρωπο ψηλοτερο απο τον Κωνστανταρα. Μια ζωη οποτε τον εβλεπα, εριχνε σε ολους μισο κεφαλι τουλαχιστον.
 
Δηλαδη τωρα εσεις αν δειτε το ετερον σας ημισυ να δινει τετοιο φιλι σε καποιο αλλο ατομο, θα το θεωρησετε αθωο και δε θα ζηλεψετε;
 
!!!
Τότε η φωτογραφία σίγουρα ανταποκρίνεται στον τίτλο του θέματος, πράγμα που δεν μπορώ να πω για πολλές άλλες που έχουν μπει εδώ. Αλλά σίγουρα δεν τον έχω ξαναδεί έτσι τον Ιωακειμίδη! Και δεν θα τον γνώριζα με τίποτε, παρόλο που τώρα νομίζω ότι βλέπω τα χαρακτηριστικά του πίσω από τη μεταμφίεση.
 
Εύρηκα, εύρηκα . Είναι μάλλον ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος στην θεατρική παράσταση του 1940 του Εθνικού Θεάτρου "Παπαφλέσσας" του συγγραφέαΣπύρου Μελά. Από το αρχείο του Εθνικού
YE1940_03R02_PH003_sc.jpg
Τον Παπαφλέσσα τον έπαιζε ο Μινωτής ενώ ο Παπαγιαννόπουλος έπαιζε τον Δεσπότη Χριστιανουπόλεως. Το 1940 ο Παπαγιαννόπουλος ήταν 28 χρονών και ήταν η τελευταία παράσταση πριν πάει στο μέτωπο ως υπολοχαγός (σκέτος, όχι Νατάσα).
 
Ο Βλάσης Μπονάτσος, η Ρίτα Σακελλαρίου και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πιθανά στο κέντρο που τραγουδούσε η Ρίτα. Εκτιμώ ότι πρέπει να είναι αρχές της δεκαετίας του '80. Πηγή.

rita.jpg
 
Ο Βλάσης Μπονάτσος, η Ρίτα Σακελλαρίου και η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πιθανά στο κέντρο που τραγουδούσε η Ρίτα. Εκτιμώ ότι πρέπει να είναι αρχές της δεκαετίας του '80.

Αρχες δεκαετιας του '80 ασυζητητι. Η φωτογραφια μιλαει απο μονη της. :)
 
Πολύ αρχές, διότι η Σακελλαρίου δεν είχε γίνει ακόμη μια γκλαμουράτη 20άρα, ήταν ακόμη μεσόκοπη
1659797383191.png
 
Τέτοια εποχή πριν 38 χρόνια. Από αριστερά, Σταμάτης Φασουλής, Gelsomina, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Βλάσης Μπονάτσος περνάνε καλά στη θερινή Αυτοκίνηση. Αύγουστος 1984. Από κοσμικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Βραδυνή. Πηγή.

Gelsomina.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα