g1973tony
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 11.876
Πράγματι, ορισμένες φορές τους μπερδεύω.Τσάρλτον Ήστον
Πράγματι, ορισμένες φορές τους μπερδεύω.Τσάρλτον Ήστον
Το Αλέκο Αλεξανδράκη θα τον ταίριαζα με την Τζένη Καρέζη.[ζητώ συγγνώμη που ρίχνω τη μπάλα στις κερκίδες... αλλά...]
... προσπαθώ να σκεφτώ και άλλα τόσο ΤΑΙΡΙΑΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ..... δυσκολεύομαι.
Χόρν + Λαμπέτη πρέπει να είναι στην τοπ 3αδα....
.... σπάω το κεφάλι μου, με ποιάν να ταιριάξω τον Αλεξανδράκη... με την Κοντού? με τη Λάσκαρη? Με την Βουγιουκλάκη?
Μήπως "πάει" με όλες ο Αλεκούκος????
Ποια είναι η γυναίκα στα δεξιά; Έτος κατά προσέγγιση; (Δεν βάζω πηγή για να εκτεθεί εν είδει μίνι - κουίζ. Μετά τις απαντήσεις θα έλθει και η πηγή βεβαίως - βεβαίως).
Εγώ δεν ξέρω ποια είναι ούτε η κυρια στα αριστερά της φωτογραφίας.
Γνώριζα τη γνωσιακή δεινότητα της Bambi δεν περίμενα όμως 100% ακρίβεια!!H Δάφνη Σκούρα.
Κρινοντας απο το ντυσιμο και τα προσωπα των ηθοποιων, βαζω ως ετος το 1960.
δίπλα στον Νίκο Τζόγια δεξιά είναι η Γεωργία ΖώηΕρρίκος Ανδρέου, Νόρα Βαλσάμη, Αφροδίτη Γρηγοριάδου, Νίκος Τζόγιας, (;, γνωστή μου φαίνεται, λίγο φέρνει στη Χρυσούλα Διαβάτη ή στην Κοραλία Καράντη) και Πένυ Ξενάκη σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί το 1984 ή 1985. Κάποιοι από τους εικονιζόμενους συμμετείχαν στη γνωστή τηλεοπτική σειρά τηλεοπτική σειρά "Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη". Πηγή.
Προβολή συνημμένου 290770
Διακρίνονται
H φωτό μοιάζει αυθόρμητη και μάλλον χαλαρή. Πως να μαζώχτηκαν άραγε όλοι αυτοί;
Είναι από τα εγκαίνια των νέων Studios της Φίνος Φιλμ στα Σπάτα.H φωτό μοιάζει αυθόρμητη και μάλλον χαλαρή. Πως να μαζώχτηκαν άραγε όλοι αυτοί;
Παρατηρώ το πόσο άβολο είναι το κάθισμα της Βλαχοπούλου και πόσο κινδυνεύει να φάει σούπα. Βέβαια αυτή με τέτοια πόδια θα τον είχε τον τρόπο της.