Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η Ελένη Ερήμου σε μια πρόσφατη συνέντευξή της κάνει μια αναδρομή στη ζωή της και προσφέρει απλόχερα ανέκδοτες φωτογραφίες. Περισσότερα εδώ. Εγώ θα μείνω σε μια φωτογράφισή της στο περιοδικό Φαντάζιο (23/9/1975), μόλις 30 χρονών και πιο όμορφη από ποτέ.

erimou 1975.jpg

Η Ελένη Ερήμου σε μια πρόσφατη συνέντευξή της κάνει μια αναδρομή στη ζωή της και προσφέρει απλόχερα ανέκδοτες φωτογραφίες. Περισσότερα εδώ. Εγώ θα μείνω σε μια φωτογράφισή της στο περιοδικό Φαντάζιο (23/9/1975), μόλις 30 χρονών και πιο όμορφη από ποτέ.

To τευχος κυκλοφορησε σαν χθες, 23/9, πριν απο μισο αιωνα.

Ήταν όμορφη μέχρι το τέλος η Μεμα. Εδώ δείχνει κάπως αμήχανη κι αγχωμενη, λογικό είναι, είχε αποσυρθεί σχεδόν είκοσι χρόνια. Δυστυχώς η ζωή ήταν σύντομη και σκληρή μαζί της. Πάντα πίστευα πως έπρεπε να είχε παντρευτεί το Λειβαδίτη. Θυμάμαι μια φορά την είχα δει σε ένα μελο με τον Καμπανέλλη και μου είχαν φανεί επίσης ταιριαστοί... Αλλά απ' όσα ξέρουμε τον Λειβαδίτη αγάπησε... Ποιος ξέρει γιατί δεν προχώρησε αυτή η ιστορία...

Ποιος ξέρει γιατί δεν προχώρησε αυτή η ιστορία...

Εξ οσον γνωριζω, δεν παντρευτηκε ποτε ο Θανος. Δεν αποκλειω να ανηκε σε αυτο το ειδος αντρων που φοβουνται τον γαμο.
Ειδε κι αποειδε η Μεμα και τον χωρισε. Υστερα απο πολυ μικρο διαστημα παντρευτηκε τον Μαρουση.
Σκεψεις δικες μου, αλλα μαλλον ο Θανος δεν ηθελε να δεσμευτει περισσοτερο.

Πίσω
Μπλουζα