Αγαπημένος λογοτεχνικός ντετέκτιβ

πως γινεται ο μπεκας να εχει πιο πολλους φηφους απο την μαρπλ;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δαγκωτό Πουαρό! Τη Μαρπλ την αγαπάω πολύ, αλλά δεν μπορώ να τη βάλω πρώτη εφ'όσον δεν τη θεωρώ ακριβώς σοβαρή ντετέκτιβ, αφού δεν έχει ισχυρά στοιχεία ή δεν κάνει σοβαρή έρευνα, αλλά βρίσκει τη λύση των μυστηρίων στηριζόμενη στα γεροντικά κουτσομπολιά και σε άτομα/καταστάσεις που απλά της θυμίζουν κάτι άλλο που έγινε παλιά. Πολλές φορές δηλαδή είναι σαν να βγάζει λαγό από καπέλο, πετώντας στο τέλος το φοβερό "Πώς το βρήκα; Μα ήταν πολύ απλό!"

Βλέπω κονταροχτύπημα Πουαρό-Μπέκα. Εύχομαι να προηγηθεί ο Πουαρό :cool:
 
αν περιοριστουμε μονο στους λογοτεχνικους θα επιλεξω τον αστυνομο μπεκα

αν συμπεριλαβουμε και θεατρικους το επιθεωρητη στοφοροπουλο απο το "6 προσωπα και μια γαλοπουλα αναζητουν δολοφονο"
 
perlastar είπε:
Δαγκωτό Πουαρό! Τη Μαρπλ την αγαπάω πολύ, αλλά δεν μπορώ να τη βάλω πρώτη εφ'όσον δεν τη θεωρώ ακριβώς σοβαρή ντετέκτιβ, αφού δεν έχει ισχυρά στοιχεία ή δεν κάνει σοβαρή έρευνα, αλλά βρίσκει τη λύση των μυστηρίων στηριζόμενη στα γεροντικά κουτσομπολιά και σε άτομα/καταστάσεις που απλά της θυμίζουν κάτι άλλο που έγινε παλιά. Πολλές φορές δηλαδή είναι σαν να βγάζει λαγό από καπέλο, πετώντας στο τέλος το φοβερό "Πώς το βρήκα; Μα ήταν πολύ απλό!"Βλέπω κονταροχτύπημα Πουαρό-Μπέκα. Εύχομαι να προηγηθεί ο Πουαρό :cool:
Εχει οξυτατο νου περλα μην το λες πανεξυπνη ειναι, παρατηρητικη στο φουλ
 
Εγώ πάλι ψήφισα Πουαρό. Δεν ξέρω γιατί. Είναι κάτι σα δεδομένο στο μυαλό μου. Ντετέκτιβ=Πουαρό. Αυτό το "Εγκλημα στο Νείλο" μου άρεσε τόσο πολύ και σαν βιβλίο και σαν ταινία και σαν κόμιξ (μέχρι σαν παιχνίδι το έχω παίξει, hidden object game) που δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο πρώτο.
 
Σέρλοκ Χολμς περισσότερο από τους υπόλοιπους!!!
 
Πίσω
Μπλουζα