Αγαπημένο Soundtrack του Mega της δεκαετίας του '90

Nemo είπε:
εχεις απολυτο δικιο sunset89 ...
:[ ανοησια και απροσεξια μου :[

:D

Δεν πειράζει, καλέ ! Άντε, σε δυο-τρεις εβδομάδες, να κάνεις αντίστοιχη πιπεράτη κριτική και στην επόμενη δημοσκόπηση! ;)
 
Μετα απο τετοια πατατα :points: ????? :acoustic: κριτικη ????

Με το ζορι θα ψηφισω :zip:
 
Ήμουν ανάμεσα στο Λόγω Τιμής και στο Μη φοβασαι την φωτιά και τελικά ψήφισα το 2ο. Πάντως αν είχατε στις υποψηφιότητες τους Φρουρούς της Αχαίας, αυτούς θα ψήφιζα σίγουρα.
 
Τα περισσότερα μαρέσουν αλλά βάλατε και την αδυναμία μου, το Σκορπιό.... νεκρός ή ζωντανός εσένα θα ζητάω...
 
"Αίθουσα του Θρόνου" - "Τρεις Χάριτες" σε ισοβαθμία. Σα σειρές, ρεύματα αντίθετα κι όμως οι μουσικές τους φαίνεται κέρδισαν το ίδιο το κοινό!!! Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η ψηφοφορία!
 
Μου αρεσαν πολλα οπως η Αναστασια , οι Ψιθυροι καρδιας και το Λογω τιμης αλλα τελικα θα ψηφισω τους ψιθυρους καρδιας γιατι αυτο το τραγουδι μου εχει μεινει απο τοτε αν και ημουν μικρη στην ηλικια και ακομη και σημερα μολις το ακουω ανατριχιαζω...μακραν το καλυτερο..
 
tsalk είπε:
Eύκολη επιλογή για μένα. Η εκπληκτική μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στην Αίθουσα του θρόνου, χωρίς να θέλω να μειώσω στο ελάχιστο τις υπόλοιπες μουσικές οι οποίες είναι εξερετικές.Η Αίθουσα του θρόνου όμως έχει ''αυτό το κάτι''
Πιστεύω Άλκη τα είπες όλα. Συμφωνώ απολύτως με την επιλογή σου! Η ψήφος μου πηγαίνει στην αίθουσα του θρόνου, χωρίς να θεωρώ τα υπόλοιπα κομμάτια υποδεέστερα.
 
Μου άρεσαν εξίσου η Αναστασία, το Λόγω Τιμής και το Μη Φοβάσαι τη Φωτιά αλλά ψήφισα -και εγώ- την εκπληκτική μουσική της Ευανθίας :bow: στην Αίθουσα του Θρόνου!!!

 

 

Τι;;;8) ποιός μίλησε για προδοσία;;; :eek:
 
Το κόκκινο φεγγάρι (1994) που δυστυχώς δεν υπάρχει στην ψηφοφορία.

 
Από τα τραγούδια που έχει η δημοσκόπηση το Πόσο πολύ σ΄αγάπησα από τον "Μεγάλο Θυμό". Απλά, υπέροχο :worship:
 
Το ''λόγω τιμής'' φυσικά χωρις δευτερη σκέψη, είναι παρείστικο,δρόσερο , νεανικό και μιλά για μια αγαπημένη μου τοποθεσία της Αθηνας το Παγκράτι που το κέντρο της έχει έντονη ζωή! ''χαθήκαμε μια νύκτα στο Παγκράτι αλλά βλεπόμαστε στα όνειρα μας''

 


και φοβερά νοσταλγικό, αλλη μεγάλη αγάπη το ''έλα να παίξουμε'' από το ίδιο cd, το εχω συνδεσει με ωραίες στιγμές αν και μελαγχολικό και μιλά για προσωπικές ηττες και μοναξιά μεγάλη!!

Δεύτερη επιλογή, η Αναστασία, αλλά εδω το τραγούδι το έχω συνδεσει με ανεκπλήρωτα όνειρα, όμως όταν το άκουγα πραγματικά ανατρίχιασα!!

Τον δε Γεράσιμο Ανδρεατο, τον έχω δει από κοντά σε συναυλία του και πραγματικά ηταν συγκινητικότατος, από τις συγκινητικότατες χροιες και φωνές με γερή δόση νοσταλγίας στα τραγούδια!!

αλλά και η φωνή της Αρβανιτάκης έχει μοναδικά σημαδέψει το 90'..και φοβερή η ατμόσφαιρα στις συναυλίες της, ταξιδι ονειρικό και αερινο σε άλλες γωνιες, κάπως ετσι ήταν και η Αναστασία της!

'' Στο όνομα σου Αναστασία'', την τιμητική τους την είχαν τοτε οι Αναστασίες!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ψηφισα την "αιθουσα του θρονου" γιατι η μουσικη της Ρεμπουτσικα πραγματικα ειναι εξαισια και "ντυνει" καταπληκτικα τη σειρα αυτη,δε νομιζω οτι θα μπορουσε να υπαρξει καλυτερη μουσικη επενδυση.

Σαν τραγουδι προτιμω το "ποσο πολυ σ αγαπησα" του Θηβαιου αν και δεν εχω δει ποτε τη σειρα..
 
Τρεις Χάριτες ψήφισα γιατι είναι μουσική..... με πολλές αναμνήσεις απο την σειρά που έβλεπα πιο πολύ τα 90's!
 
Πρώτη μου επιλογή οι ''Τρεις Χάριτες'' επειδή ήταν από τις πρώτες σειρές στην τηλεόραση και από τις αγαπημένες μου. Επόμενες επιλογές μου, τα τραγούδια από τις σειρές Αναστασία, Σκορπιός, Το τελευταίο αντίο και Λόγω τιμής.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σκορπιός. By far the best! (ήταν τότε και στη μόδα ο Κορκολής, ε, δε θέλει και πολύ ο άνθρωπος! :flower: )

Ακόμα και τώρα που το ακούω, ανατριχιάζω! #)
 
Ψήφησα το Σκορπιό γιατί είναι ένα δυνατό κομμάτι της εποχης.
 
Ψίθυροι Καρδιάς, το λάτρεψα αυτό το κομμάτι. Δεύτερο βάζω τον Μεγάλο Θυμό, αφού μου αρέσει μεν πολύ σαν τραγούδι, αλλά δεν το συνδέω και πολύ με τη σειρά, σε αντίθεση με τους Ψίθυρους Καρδιάς.
 
BETTY BOOP είπε:
Πρώτη μου επιλογή οι ''Τρεις Χάριτες'' επειδή ήταν από τις πρώτες σειρές στην τηλεόραση και από τις αγαπημένες μου. Επόμενες επιλογές μου, τα τραγούδια από τις σειρές Αναστασία, Σκορπιός, Το τελευταίο αντίο και Λόγω τιμής.
+ Το τραγούδι από τους τίτλους έναρξης της σειράς ''Γυναίκες''

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα