Παίξε το Uncharted, Wipeout 2048, Virtua Tennis, Ultimate Marvel vs. Capcom 3 και το Little Big Planet στην OLED, και τα ξαναπέστο μία αυτο...johnny19818 είπε:Πρέπει να ομολογήσω πάντως ότι δεν έχω δει και τεράστια διαφορά στα γραφικά σε σχέση με το PSP. Δε θα έλεγα το ίδιο για το NDS Lite με το N3DS βέβαια.
Εκει ειναι το προβλημα. Το OLED ps vita εχει σταματησει πανω απο εναμιση χρονο πισω, και οντως στο LCD τα παιχνιδια δεν φαινοντε τοσο καλα.Other_Reality είπε:Παίξε το Uncharted, Wipeout 2048, Virtua Tennis, Ultimate Marvel vs. Capcom 3 και το Little Big Planet στην OLED, και τα ξαναπέστο μία αυτο...
Πολύ ευχαρίστως, αν είχα το παλιό μοντέλο καθώς και τα Wipeout 2048, Virtua Tennis, Ultimate Marvel vs. Capcom 3 και το Little Big Planet... Επί τη ευκαιρία θέλω να γκρινιάξω διότι σε όσα μαγαζιά-μεγάλες αλυσίδες έχω πάει για παιχνίδια, βλέπω τα ίδια και τα ίδια. Φταίνε τα capital controls, φταίει η αντιπροσωπεία της Sony ή απλά εγώ "θυμήθηκα" αργά να αγοράσω την κονσόλα και ζητάω πολλά;Other_Reality είπε:Παίξε το Uncharted, Wipeout 2048, Virtua Tennis, Ultimate Marvel vs. Capcom 3 και το Little Big Planet στην OLED, και τα ξαναπέστο μία αυτο...
Μεγιές! Να υποθέσω ότι είναι ειδική κάρτα μόνο για το Vita? Εννοώ δεν μπορεις να βάλεις μια οποιαδήποτε κάρτα στην κονσόλα...DarkSynbios είπε:Προβολή συνημμένου 137939
Σημερα μου ηρθε η πολυποθητη καρτα! Μονο το Phantasy Star Online 2 θελει 9 GB update...
Ακριβως αυτο..αν και περισσοτερο ισχυει για ρετρο παιχνιδια και λιγοτερο για τα σημερινα..johnny19818 είπε:Πάντως υποτίθεται ότι παίζεις ένα παιχνίδι για να διασκεδάσεις όχι για να καταλήξεις στο τρελάδικο .
Μα έγινες Legend! Για αυτό!johnny19818 είπε:Περιέργως το επίπεδο Legend, που ήταν και το ανώτατο, το πέρασα ευκολότερα