Αγορά PS Vita κ.α.

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.924
Αντιδρώντας στην κακή κατάσταση των τελευταίων ημερών, ήθελα πως και πως κάπως να ξεσπάσω. Έτσι βγήκα σήμερα στη γύρα και έκανα ψώνια. Πήρα ότι βρήκα μπροστά μου και δόξα τη κάρτα, πήρα αρκετά.

Προβολή συνημμένου 135394

Πήρα και μερικά για 3DS βέβαια.

Προβολή συνημμένου 135395

Ερώτηση. Το ένα παιχνίδι στο PS Vita το πήρα μτχ. και δεν είχε μέσα παρά μόνο την καρτούλα. Κανονικά υπάρχει και manual?
 
:eek: πηρες πολυ πραμα...

Καλοριζικα Johnny!
 
Ωραιος johny!!Ευτυχως που λειτουργουν οι καρτες!!!
 
Καλορίζικα Johnny! Αν και έχω και εγώ PS Vita, να σου πω την αλήθεια δεν το ευχαριστήθηκα 100%. Πιο πολύ έπαιξα με το 2DS. Όσων αφορά τα παιχνίδια του PS Vita, τα περισσότερα έχουν ένα τρίπτυχο φυλλαδιάκι με γενικές πληροφορίες για ξεκούραση και μπλα μπλα μπλα. Τίποτα σε μορφή manual.
 
Σας ευχαριστώ παίδες. Να'στε καλά! johnny_salonica σ'ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Υπέθεσα ότι το manual θα είναι e-manual αλλά ήθελα να ρωτήσω για σίγουρα. Όπως τα λες angel_grig, από το να μου τα κουρέψουν, καλύτερα να κάνω αγορές. Κρίμα που δε δουλεύει το ebay/paypal αλλιώς θα το είχα ξεσηκώσει κυριολεκτικά.
 
Με γειά Johnny. Αν και έχω VITA σχεδόν από την ημερομηνία κυκλοφορίας δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα όσο ήθελα για διάφορους λόγους που μου έχουν ρουφήξει όλο τον χρόνο μου, τα τελευταία χρόνια.

Έπαιξα το Uncharted Golden Abyss και το έβαλα στην άκρη εκ τότε.

Καλόπαιχτα και τα παιχνίδια για το 3DS!!
 
johnny19818 είπε:
Σας ευχαριστώ παίδες. Να'στε καλά! johnny_salonica σ'ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Υπέθεσα ότι το manual θα είναι e-manual αλλά ήθελα να ρωτήσω για σίγουρα. Όπως τα λες angel_grig, από το να μου τα κουρέψουν, καλύτερα να κάνω αγορές. Κρίμα που δε δουλεύει το ebay/paypal αλλιώς θα το είχα ξεσηκώσει κυριολεκτικά.
Aκριβως αυτο!!!
 
Συγχαρητηρια για την αγορα σου Johnny! Παντως εχω το δουλευω το Βιτα και εχω παρει αρκετους τιτλους σε retail και ψηφιακα που θα χρειαστει να παρω 64 GB καρτα συντομα. Ειναι ωραιο φορητο και εχει αρκετα παιχνιδια να παιξεις και βγαινουνε αρκετα RPG.
 
@divined,DarkSynbios Σας ευχαριστώ πολύ. Dark περιμένω ένα καλό top ten από σένα ;)

P.S. Δεν μου αρέσουν τα RPG.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπον εχουμε και λεμε και παντα απο προσωπικη μου αποψη.

1. Soul Sacrifice/Delta

2. Ultimate Marvel vs Capcom 3

3. Murasama rebirth

4. Sumioni

5. Phantasy Star Online 2(jp)

6. Child of light

7. Toukiden Kiwami

8. FF X remaster

9. Rayman Legends

10. Tearaway

Εχει και αλλες παιχνιδαρες. Θα σου αναλυτικοτερα αργοτερα λογω οτι ειμαι στην δουλεια τωρα.
 
Ωραία, ευχαριστώ πολύ. Μπασκετάκι δε βλέπω να έχει κανένα και ανησυχώ :xm:
 
Μπασκετακι μονο μεσω του store για PSP εκδοση.
 
Ωχ.. ναι. Ελπιζω να διορθωσουν ολα πολυ συντομα.
 
Δηλαδή μια συνδρομή και credits που σκεφτόμουν να αγοράσω για να κατεβάσω παιχνίδια από το Playstation network, το ξεχνάω προς το παρόν...
 
Παιρνεις μια καρτα των 20 η 50 Ευρω απο κανενα μαγαζι και τελειωσες.
 
Α γεια σου!! Το πιο απλο και σωστο..!! Μια καρτα..

Καλοριζικο φιλε!!

Εγω το εχω αλλα μονο το Uncharted ειχα κατεβασει τοτε που ημουν ps+ member (εννοειται δωρεαν) και το ειχα λιωσει..

Επισης ειχα το Mortal Kombat και κατι αλλες χαζομαριτσες, ο, τι εδινε εκεινο το διαστημα τζαμπα δλδ (Ultra Velocity η καπως ετσι και Tresures of Montejuma , puzzle game)..

Δε μου ερχεται κατι αλλο τωρα..Δε παρακολουθω το θεμα εδω και κανα χρονο, μονο Band games (Guitar Hero & Rock Band) στο PS3 παιζω οταν ειναι να παιξω..
 
Thanks Βασίλη. Αυτό με την κάρτα μάλλον θα κάνω τελικά.
 
Καλο λιωσιμο στο βιτε εχω γυρο στα 25 retail ειναι τρομερη κονσολα αρκει να την παρει καποιος στα σοβαρα εχει αρκαιτα καλα παιχνιδια αν ψαξεις αυτο το καιρο παιζω το batman ειναι παιχνιδαρα κατα τη γβωμη μου αν το βρεις σε καλη τιμουλα χτυπατο ανετα κιολας!!!!!
 
Σ'ευχαριστώ DREDD για τη συμβουλή σου. Το Batman ναι το έχω δει στα καταστήματα. Είναι παιχνίδι πλατφόρμας; Χθες πήρα και το Mortal Kombat.
 
Πίσω
Μπλουζα