tantalos
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 27
Οσο ημουν φοιτητης, ειχα αγορασει πολλους δισκους βινυλιου τους οποιους τους ακουγα στο πικαπ των γονιων μου. Το εν λόγω πικαπ ηταν "μερος" ενός στερεοφωνικου - CD/Radio/Κασετα/Πικαπ με ηχεια - και δεν χρειαστηκε ποτε να μπω στη διαδικασια να συνδεσω οτιδηποτε σε οτιδηποτε... Τα βρηκα ολα ετοιμα, κοινως!
Τωρα πλεον που εχω φυγει απο το πατρικο μου , ενδιαφερομαι για την αγορα ενος πικαπ. Το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι εντελως ασχετος απο την "τεχνολογια" του πικαπ. Τι ακριβως χρειαζεται, ηχεια - ενισχυτη - καλωδιωσεις κλπ κλπ κλπ..
Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες πληροφοριες για το τι απαιτειται ; Και ενδεχομενως να μου προτεινει κατι σε πικαπ, ηχεια κλπ;;
Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
Τωρα πλεον που εχω φυγει απο το πατρικο μου , ενδιαφερομαι για την αγορα ενος πικαπ. Το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι εντελως ασχετος απο την "τεχνολογια" του πικαπ. Τι ακριβως χρειαζεται, ηχεια - ενισχυτη - καλωδιωσεις κλπ κλπ κλπ..
Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποιες πληροφοριες για το τι απαιτειται ; Και ενδεχομενως να μου προτεινει κατι σε πικαπ, ηχεια κλπ;;
Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.