phil_vr
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 86
Προβλημα: σε ενα Asus 900 με 3 usb ports, ολα λειτουργουν μια χαρα με οτιδηποτε συνδεθει επανω του απο usb flash μεχρι εξωτερικους δισκους, wireless και tv tuner. Το προβλημα που εχει ειναι οτι μονο ενα δισκο δεν μου διαβαζει, εναν 500αρη εξωτερικο WD 2.5 εσωτερικο σε generic usb θηκη. Τον δισκο αυτο τον εχω τσεκαρει σε ενα σωρο μηχανηματα τοσο laptop οσο και desktop και λειτουργει αψεγαδιαστα. Mονο οταν συνδεθει στο Asus ακουγεται το ντινκ της συνδεσης αλλα μετα τιποτα απολυτως.. ουτε καν μυνημα.. οταν παλι το τραβηξω και αποσυνδεθει κανει τον χαρακτηριστικο ηχο αποσυνδεσης αλλα παλι διχως κανενα μυνημα.
Σημ: Το Asus διαβαζει ανετα 1ΤΒ εξωτερικο δισκο οποτε σιγουρα δεν εχει να κανει με την χωρητικοτητα μιας και εχω και αλλον εναν 500αρη που και εκει δεν υπαρχει προβλημα. Καπου πρεπει να εχει "χασει" τις πληροφοριες του συγκεκριμενου δισκου και τον αγνοει οταν συνδεεται. Επισης αυτο το προβλημα δημιουργηθηκε αφου εγινε μια επανεγκατασταση στο Asus των XP, μιας και με το παλιο στησιμο που ειχε (παλι με XP) εκει τον εβλεπε κανονικοτατα.
Καθε σκεψη και ιδεα ευπροσδεκτη.. το μηχανακι δουλευει με XP.
Σημ: Το Asus διαβαζει ανετα 1ΤΒ εξωτερικο δισκο οποτε σιγουρα δεν εχει να κανει με την χωρητικοτητα μιας και εχω και αλλον εναν 500αρη που και εκει δεν υπαρχει προβλημα. Καπου πρεπει να εχει "χασει" τις πληροφοριες του συγκεκριμενου δισκου και τον αγνοει οταν συνδεεται. Επισης αυτο το προβλημα δημιουργηθηκε αφου εγινε μια επανεγκατασταση στο Asus των XP, μιας και με το παλιο στησιμο που ειχε (παλι με XP) εκει τον εβλεπε κανονικοτατα.
Καθε σκεψη και ιδεα ευπροσδεκτη.. το μηχανακι δουλευει με XP.