Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
ουαουυυυ!!!!Kambia είπε:Χα! Το ίδιο δίπλωμα έχω και γω αλλά όχι για σχολική επίδοση αλλά για πανελλήνιο πρωτάθλημα!
Kambia είπε:Χα! Το ίδιο δίπλωμα έχω και γω αλλά όχι για σχολική επίδοση αλλά για πανελλήνιο πρωτάθλημα![/QUOTΕ]
Εγώ εχω δύο (ζήλεια-ψώρα ζήλεια-ψώρα)
ermis85 είπε:LOL Δεν έχω μόνο ένα από αυτά τα συγκεκριμένα αλλά πολλά περισσότερα!!! Σε περνάω, πίστεψέ με....Kambia είπε:Χα! Το ίδιο δίπλωμα έχω και γω αλλά όχι για σχολική επίδοση αλλά για πανελλήνιο πρωτάθλημα![/QUOTΕ]
Εγώ εχω δύο (ζήλεια-ψώρα ζήλεια-ψώρα)
Kambia είπε:Αν έχεις περισότερα απο ένα στα συγκεκριμένα του σχολικου πρωταθλήματος, σε πανελλήνιιο πρωτάθλημα, κακώς τα έχεις.ermis85 είπε:LOL Δεν έχω μόνο ένα από αυτά τα συγκεκριμένα αλλά πολλά περισσότερα!!! Σε περνάω, πίστεψέ με....
Χαζή η ερώτησή μου, αλλά γιατί το λες αυτό?ermis85 είπε:Αν έχεις περισότερα απο ένα στα συγκεκριμένα του σχολικου πρωταθλήματος, σε πανελλήνιιο πρωτάθλημα, κακώς τα έχεις.
Οι νίκες σε Πανελλήνια πρωταθλήματα δίνουν στους μαθητές - αθλητές και κάποια επιπλέον μόρια στις εισαγωγικές εξετάσεις για ΑΕΙ ΤΕΙ και παλιότεραD@redevil είπε:Χαζή η ερώτησή μου, αλλά γιατί το λες αυτό?![]()
και μετέπειτα απαλλαγή από τα αγωνίσματα στις εισαγωγικές για ΤΕΦΑΑ.Οι νίκες σε Πανελλήνια πρωταθλήματα δίνουν στους μαθητές - αθλητές και κάποια επιπλέον μόρια στις εισαγωγικές εξετάσεις για ΑΕΙ ΤΕΙ και παλιότερααπ ευθείας εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ
Nαι αυτό είναι γνωστό (έκανα και γω χρήση αυτής της πριμοδότησης). Πάντως για το θέμα λες μη συμμετοχής στο σχολικό πανελλήνιο πρωτάθλημα κάποιου ήδη πανελληνιονίκη δεν ισχύει.ermis85 είπε:Απο τις αρχές του 80 μεχρι περιπου και το 92 όποιος είχε Πανελλήνια νίκη περνούσε στα ΤΕΦΑΑ με τυπικη συμμετοχή στις εξετάσεις. Για τις 'αλλες σχολέςείχαν 10, 15 και 20% επιπλέον μόρια και σε κάποιες περιπτώσεις απευθείας εισαγωγή σε όποια σχολή επιθυμούσαν. Από τότε και μετά άλλαξαν λίγο τα πράγματα και ήθελε περισότερα κριτήρια και προυποθέσεις. Απο το 2008 και μετά έγιναν ακόμα πιο αυστηρά τα πράγματα και όλοι σχεδόν έχουν μοριοδότηση.
Τα όσα ισχύουν τώρα για την εισαγωγή των αθλητών στα ΑΕΙ ΤΕΙ http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/plhrofories-panellhnies/465-panelladikes-egkyklios-eisagwghs-athlhtwn-tritovathmia-ekpaidevsh.html
Δεν υπάρχει περίπτωση Olorin! Και μάλιστα με 3η Πανελλήνια θέση! Να ήταν 3 παγκόσμια, ναι. (μέχρι 8 ολυμπιονίκης μπαίνεις όπου θες, μέχρι 5 -νομίζω- παγκόσμια μπαίνεις επίσης όπου θες)....το '99 και πολλοί συμπαίκτες μου μπήκαν ΤΕΦΑΑ χωρίς να δώσουν Πανελλήνιες,
Τι να σου πω, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έτσι έγινε. Έχουν περάσει και τόσα χρόνια βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος, ειδικά από τη στιγμή που ήταν η τελευταία μας χρονιά οπότε με τους περισσότερους χαθήκαμε. Ή μπορεί να είχε αλλάξει κάτι από την εποχή σου (θυμάμαι ότι είχε αλλάξει 1-2 φορές τα τελευταία χρόνια, γιατί γονείς συμπαικτών μου έψαχναν λεπτομερώς τότε τις πιο πρόσφατες εγκυκλίους για να δουν τι ακριβώς ίσχυε). Θα προσπαθήσω από περιέργεια να ρωτήσω κάποιον από αυτούς αν έχω επαφές μέσω facebook.Kambia είπε:Δεν υπάρχει περίπτωση Olorin! Και μάλιστα με 3η Πανελλήνια θέση! Να ήταν 3 παγκόσμια, ναι. (μέχρι 8 ολυμπιονίκης μπαίνεις όπου θες, μέχρι 5 -νομίζω- παγκόσμια μπαίνεις επίσης όπου θες).![]()
Αυτό που μπορούσαν να μπουν μόνο ΤΕΦΑΑ χωρίς εξετάσεις από πανελλήνιες νίκες έχει αλλάξει μέσα δεκαετίας 80 (κάπου το '86). Τότε μάλιστα ίσχυε και το εξής κουλό. Αν είχες πρώτη θέση στην κατηγορία σου πχ ανέβαινες από γ εθνική στο β εθνική κατηγορία έμπαινες ΤΕΦΑΑ. Αν όμως είχες 2 ή 3 πανελλήνια δεν είχες το δικαίωμα εισόδου άνευ εξετάσεων στα ΤΕΦΑΑ.Α, εννοείται πως μόνο ΤΕΦΑΑ μπορούσαν να μπουν χωρίς εξετάσεις (για τις άλλες σχολές προφανώς ήθελε διεθνείς νίκες).
Δεν λέω πως ήταν υποχρωτικό αλλά τουλάχιστον στα ατομικά αθληματα που όλοι γνωρίζοταν με όλους αυτό ήταν κανόνας και μάλιστα τυχών "παραβάτες"Kambia είπε:Πάντως για το θέμα λες μη συμμετοχής στο σχολικό πανελλήνιο πρωτάθλημα κάποιου ήδη πανελληνιονίκη δεν ισχύει.![]()