bernard.c
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 996
Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία αυτή (δεν την ήξερα) - Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε Τάσο!ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:Να θυμήσω ότι το μουσικό θέμα ακουγόταν στη διαφήμιση των τσιγάρων "Παπαστράτος" ("Άσος φίλτρο, Άσος export" το σλόγκαν), τα οποία για ένα διάστημα ήταν χορηγός της εκπομπής.
Μπράβο - μπράβο, καλά λες! Τι μου θύμησες τώρα...ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:Εγώ τη θυμάμαι να ξεκινά με σέντρα στο κέντρο του γηπέδου με τον Ζίκο από το Μουντιάλ του 1982 κι ένα σκιερ ν' απογειώνεται.
Μακάρι να μπορούσαμε να βρούμε τους τίτλους έναρξης της εκπομπής από την δεκαετία του 1980...
Μπράβο φίλε Τάσο για την πολύ λεπτομερή σου περιγραφή και για την αναφορά σε όλους αυτούς τους αθλητικούς συντάκτες που συμμετείχαν στο ιστορικότερο αθλητικό (και όχι μόνο σε σχέση με τα άλλα αθλητικά, αλλά σε σχέση με όλες τις εκπομπές) πρόγραμμα της Ελληνικής τηλεόρασης. Κατά αυτόν τον τρόπο, τους αποδίδεται έτσι τρόπον τινά και ένας "φόρος τιμής" για την προσφορά τους στον αθλητισμό, στην τηλεόραση και στις μνήμες μας...ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:Και φυσικά, θυμάμαι τον μέγιστο (και δάσκαλό μου) Γιάννη Διακογιάννη με μαύρο μαλλί να την παρουσιάζει. Τότε που διαρκούσε μόνο μισή ώρα και βλέπαμε απλώς τα στιγμιότυπα των αγώνων. Να σας θυμήσω και μερικούς συναδέλφους που τα μετέδιδαν: Σταύρος Τσώχος, ο αείμνηστος Χρήστος Ράπτης, Μανώλης Μαυρομάτης, πού και πού ο ίδιος ο Διακογιάννης, Γιάννης Μαμουζέλος, Νίκος Κατσαρός, Φίλιππος Συρίγος, Τέρενς Κουίκ (μόνο την περίοδο 1979-80), Θοδωρής Κοτσώνης, ο επίσης αείμνηστος Γιώργος Γκάτσης κι αργότερα Χάρης Αλευρόπουλος, Δημήτρης Πουλιάσης, Γιάννης Δέλκος, Αλέκος Θεοφιλόπουλος, Γιώργος Τουρώνης (μακαρίτης κι αυτός), Περικλής Στέλλας, Άγγελος Μοσχούλας, Γιώργος Τραπεζανίδης, Σταύρος Πετρακόπουλος και τόσοι άλλοι.Στη δεκαετία του '70 έδειχναν στιγμιότυπα μόνο από 3-4 γήπεδα και τα περιέγραφαν ή τα σχολίαζαν από το στούντιο ο Διακογιάννης με τον Βαγγέλη Φουντουκίδη.
Κρίμα...! Πραγματικά...ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:Έχω πάρα πολύ τηλεοπτικό υλικό από αυτά τα παιχνίδια, αλλά καθόλου από την παλιά Αθλητική Κυριακή...