Αιμέ Αγάπη Μου (Corazon Salvaje)

Αυτά παθαίνω για να βάζω θέματα και μετά να τα ξεχνάω #)

Kleida08 :bow: :bow: Οι απαντήσεις σου δείχνουν βαθιά γνώση της σειράς!

1. Όντως ο τυχοδιώκτης Αλμπέρτο αρχικά δέχεται την πρόταση του Αντρές να παντρευτεί την Μόνικα (τότε που ο Αντρές νομίζει ότι η Μόνικα είναι αυτή που έχει σχέση με τον Χουάν και προσπαθεί να την "αποκαταστήσει" μ' έναν καλό (λέμε τώρα) γάμο), μετά αρραβωνιάζεται τη Δόνια Σοφία στη φάση που αυτή θέλει να μπει στη μύτη της νύφης της και να τσαντίσει λίγο τον γιο της και τέλος κάνει πρόταση γάμου στην ξαδέλφη Ντολόρες. Το τελευταίο είναι πραγματικά κρίμα γιατί η κοπέλα φαινόταν προσγειωμένη, με χιούμορ κι η μόνη που θα μπορούσε να τα βρει και να βάλει στον ίσιο δρόμο έναν κατεργάρη σαν τον Αλμπέρτο.

2. Η Κίνκιλα ήταν η μικρή αδελφή της Μέτσε και προσωπικά νομίζω ότι δεν μιλούσε καθόλου. Όποτε ήθελε να τραβήξει την προσοχή της Μόνικα, την τραβούσε από το χέρι.

3. Πληρέστατη απάντηση. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο πέρα από το όνομα του "μονόφθαλμου". Φακούντο.

4. Σωστά! Το κάνει ακόμα χειρότερο το ότι η μάνα του είχε βιαστεί και παρ' όλα αυτά ο πατέρας του τη θεωρούσε ένοχη για τον βιασμό της :xm:

5. Καρμόνα, μπράβο!

6. Τρεις. Με τη δεύτερη στα βράχια να είναι από τις αγαπημένες μου σκηνές της σειράς.

7. Ναι. Παρίσι.

8. Ναι. Ζάχαρη.

9. Νομίζω πως όταν συστήνεται λέει το μακρυνάρι "Αμάντα Μοντερούμπιο, χήρα Ρομέρο - Βάργκας". Υποθέτω ότι Μοντερούμπιο είναι το πατρικό της αλλά τρέχα γύρευε με τα σπανιόλικα ονόματα.

10. Κι εγώ κάπου εκεί το υπολογίζω με βάση την φυλάκιση και αποφυλάκιση του Χουάν.

Και πάλι χίλια μπράβο!!!!!!!!!!
 
H μικρή αδερφή της Μέτσε μιλούσε, απλά ήταν ντροπαλή. Όταν σκούνταγε τη Μόνικα, έσκυβε αυτή και της τα έλεγε στο αυτί. Τι θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια.. :D
 
Σε ευχαριστώ για το κουίζ και τα καλά σου λόγια. Μου θύμισε μια σειρά που είχα πραγματικά λατρέψει.
 
Είχα κολλήσει με την σειρά όπως και πολλά ἀλλα κοριτσάκια αλλά θυμάμαι ποσο άσχημα την είχαν αντιμετωπίσει οι κριτικοί. Αρθρα επι αρθρων για το δηθεν χαμηλό της επιπέδο, παρωδιες σε άπειρες επιθεωρήσεις και σοου και ένα γλυκό αισθημα ενοχής όταν την βλέπαμε... φυσικά πλεον μοιάζει αριστούργημα με στάνταρ ανήκουστα και καταπληκτική αναπαράσταση εποχής. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο δέχτηκε τοση επιθεση τοτε ειναι απο τις καλυτερες σειρες ολων των εποχών. Το μονο που με ενοχλούσε ήταν το στυλ της κατα τα αλλα γλυκειας Μονικα που ήταν παντα αψογη και ατσαλάκωτη οτι και να γινοταν!
 
[edit] Παρά το αγαθό της πρόθεσης η σειρά υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα και μια τέτοια αναφορά θα προκαλέσει ποστ που θα ξεφεύγουν από τους κανονισμούς του φόρουμ :) [edit] Κι εγώ λάτρευα τη σειρά. Και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί του έδωσαν τον τίτλο αυτό.... Πάντως είναι εκπληκτική σειρά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] Καλώς ήρθες. Ζητάς υλικό που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα, το οποίο απαγορεύεται. Σε παρακαλώ διάβασε τους κανονισμούς του φόρουμ [/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αχ βρε παιδια τι ωραια σειρά....Τη θυμήθηκα τις προάλλες που έφυγε από κοντά μας η Edith Gonzalez...Τι κρίμα και οι δυο αυτής της σειράς πέθαναν νέοι ?
 
Μία από τις πιο πετυχημένες παραγωγές της Televisa, δημοφιλέστατη παγκοσμίως, η σειρά παίχτηκε το 1993 στο Μεξικό και προβλήθηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά από το Σταρ το 1995.

Βασίζεται στο βιβλίο της Καριδάδ Άνταμς Μπράβο, τοποθετείται στα τέλη του 19ου αιώνα και καθιέρωσε έναν εμβληματικό για τον χώρο της τηλενουβέλας χαρακτήρα, αυτόν του Χουάν του Διαβόλου.

Εξώγαμο παιδί ενός γαιοκτήμονα αριστοκράτη, ο Χουάν μεγαλώνει χωρίς επίθετο στους δρόμους (εκεί υιοθετεί το προσωνύμιο "ο Διάβολος"), καταλήγει να γίνει πειρατής και τα φτιάχνει με την ξεπεταγμένη Αιμέ η οποία ανήκει με την σειρά της στην ανώτερη κοινωνική τάξη.

Ενώ ο Χουάν κάνει ένα τελευταίο ταξίδι για να πιάσει την καλή, η Αιμέ τα φτιάχνει με τον Αντρες Αλκαζάρ πάμπλουτο αριστοκράτη που είναι ο αρραβωνιαστικός της αδερφής της, της Μόνικα. Ο Αντρες παρατά την Μόνικα και παντρεύεται την Αιμέ.

Το δυστύχημα είναι ότι ο Αντρες είναι επίσης και ο ετεροθαλής αδερφός του Χουάν, το μοναδικό νόμιμο τέκνο του πατέρα τους. Ο Αντρες αγνοεί τον συγγενικό του δεσμό με τον Χουάν, ο Χουάν όμως όχι.

Έτσι ο Χουάν εξαγριώνεται που ο Αντρες όχι μόνο απολαμβάνει όλα τα προνόμια και τα πλούτη του πατέρα τους αλλά τώρα του πήρε και την Αιμέ και επιστρέφει πλούσιος και δυνατός να διαλύσει τα πάντα. Την φόρα του κόβει η Μόνικα που παρασυρμένη από την τρυφερότητα που αισθάνεται παρόλαυτά για τον Αντρες θέλει να τον προστατέψει από την δυστυχία που θα φέρουν στη ζωή του οι αποκαλύψεις του Χουάν. Ζητά λοιπόν από τον Χουάν να αποσιωπήσει το γεγονός ότι η Αιμέ υπήρξε ερωμένη του και αυτός ως αντάλλαγμα της ζητά να τον παντρευτεί!!

Και κάπου εκεί αρχίζει το κύριο μέρος του σίριαλ.

Πρόκειται για έναν αναγκαστικό γάμο ανάμεσα σε δύο εντελώς διαφορετικά άτομα (απελευθερωμένος, ατίθασος, σκληρός ο Χουάν ο Διάβολος, συντηρητική, καθωσπρέπει και πολύ τρυφερή η αγία Μόνικα). Παρόλαυτά οι δυο τους κατορθώνουν να ξεπεράσουν το παρελθόν τους και να ερωτευτούν παραφορα. Θα προστατέψουν την εύθραστη αγάπη τους από τον Αντρες, την Αιμέ, την ίδια την κοινωνία που εισβάλλουν στην ζωή τους;

Η καλύτερη για μένα τηλενουβέλα που έχει γυριστεί μέχρι τώρα είναι και η καλύτερη αμιγώς αισθηματική σειρά που έχω δει.

Η συμβίωση του Χουάν και της Μόνικα και ο τρόπος που ο ένας επηρεάζει τον άλλον, που τον βάζει πάνω απ' ό,τι θεωρούσε ιερό μέχρι τότε δίνονται μοναδικά. Οι σκηνές έχουν ένταση και πάθος, οι διάλογοι χαρακτηρίζονται από ευθύβολες ατάκες και όλο το καστ λάμπει: Edith Gonzalez (Μόνικα), Eduardo Palomo (Χουάν), Anna Colchero (Αιμέ), Αriel Lopez Padilla (Αντρές).

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον μακαρίτη τον Palomo που χάρη σε αυτήν την σειρά έγινε μέγκα σταρ, (οι Ιταλίδες παραμένουν ακόμα παραφορα ερωτευμένες μαζί του).

Είναι απορίας άξιον γιατί στην Ελλάδα η σειρά κυκλοφόρησε με τον τίτλο Αιμέ αγάπη μου (προφανώς αυτοί που έκαναν την μετάφραση δεν καταλαβαν ότι η Αιμέ είναι η κακιά της υπόθεσης) ενώ ο αυθεντικός τίτλος μεταφράζεται στο απολύτως ταιριαστό για την σειρά "Άγρια Καρδιά".
Πως μπορω να δω τα επεισοδια??Δεν τα βρισκω

[edit] Και δε θα τα βρεις εδώ. Δεν υπάρχει στο φορουμ οπτικοακουστικό υλικό που είναι copyrighted [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα