Αρχές δεκαετίας του 1980. Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος λαμβάνει φάκελο από το εξωτερικό. Το όνομα του αποστολέα «Αλίκη Ηλιάδη», δεν της λέει τίποτα.
www.pontosnews.gr
Μια απορία:
Στο εν λογω δημοσιεύμα, το οποίο αντλεί τις πληροφορίες από το βιβλίο της Κ.Σεγδίτσα "Σπασμένα καράβια", αναφέρεται ότι η Αλίκη το 1977 είχε μείνει έγκυος από τότε σύντροφο της Γ.Ηλιάδη αλλά απέβαλε. (Η Κ.Σεγδίτσα δλδ το αναφέρει στο βιβλίο της).
Μου έκανε εντύπωση διότι, ως γνωστόν, η Αλίκη δυσκολευόταν να μείνει έγκυος. Μετά από αποβολή που είχε τον πρώτο χρόνο του γάμου της με τον Δ.Παπαμιχαήλ, για να καταφέρει να μείνει έγκυος στο Γιάννη 4 χρόνια μετά, ακολούθησε χρονοβόρες θεραπευτικές αγωγές (σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιατρού της Ν.Παπανικολάου στο βιβλίο του "Γιατρεύοντας τα αστέρια").
Πως λοιπόν, ενώ είχε διεγνωσμένο γυναικολογικό πρόβλημα, έμεινε έγκυος έτσι εύκολα και απλά από τον Γ.Ηλιάδη;;
Δλδ στα 35 της (σε αναπαραγωγική ηλικία) δεν μπορούσε, αλλά το 1977 στα 43 της (σε προκλιμακτηριακό στάδιο) έμεινε έγκυος έτσι απλά και ωραία;;;
Συγνώμη αλλά μου ακούγεται λίγο κουφό...
Εκτός και αν προσπαθούσαν με τον Ηλιάδη συνειδητά να κάνουν παιδί, ακολουθόντας πάλι θεραπεία, όπως και με τον Παπαμιχαηλ. Αλλά δεν νομίζω όμως ότι συνέβη κάτι τέτοιο..