Αλίκη: Εθνική σταρ ή όχι;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οποιος δεν βαριεται ας ριξει μια ματια στο χτεσινο συγκλονιστικο FB ποστ του Κραουνακη.
Δεν κανω paste τιποτα παρα μονο μια φραση του:
Eκείνο το πρωί κατάλαβα ότι αυτή η γυναίκα είχε συνειδητά εκποιήσει το μέγεθός της στα μέτρα της χώρας που ζούσε. Mιλάμε για ύψιστη ηθοποιό, για δέκα λεπτά είδα μπροστά μου το θαύμα.

Ρώτησα το γκροκ αν θεωρεί την αλικη Βουγιουκλάκη καλή ηθοποιό και μου απάντησε πως ναι

Πάντως και το γκροκ μάγεψε κατάλαβα πως την προτιμά από την καρεζη. Μπράβο αλικη

Πάντως και το γκροκ μάγεψε κατάλαβα πως την προτιμά από την καρεζη. Μπράβο αλικη
Απ'ό,τι έχω καταλάβει, η ΤΝ πριν σου απαντήσει ψάχνει να βρει πληροφορίες στο ίντερνετ. Οπότε ό,τι σάχλα βρει ΕΚΕΙ στην σερβίρει, δεν είναι ότι έτσι είναι στην πραγματικότητα και σου δίνει απάντηση. Εμένα η ΤΝ με έχει απογοητεύσει πολύ. Την έχω χρησιμοποιήσει και σε σοβαρό πλαίσιο και είδα ότι δεν είναι να βασίζεσαι.

(Δεν το λέω για τη Βουγιούκλω, αυτή είναι δεδομένο ότι είναι αχώνευτη και ατάλαντη. Σιγά τη σταρ να'ουμε...)

Απ'ό,τι έχω καταλάβει, η ΤΝ πριν σου απαντήσει ψάχνει να βρει πληροφορίες στο ίντερνετ. ......
... τι άλλο θα μπορούσε να κάνει?
Δεν είμαι ειδικός, δεν έχω ασχοληθεί σε βάθος, αλλά όπως τα καταλαβαίνω: ... αν αύριο ρωτήσεις για τον πόλεμο της Κορέας (σκόπιμα έβαλα τον συγκεκριμένο, για να αποφύγω αντιπαραθέσεις), και η ΤΝ "διαβάσει" 1.875 άρθρα που να λένε ότι δίκιο είχε η Β. Κορέα και 215 άρθρα που να λένε ότι δίκιο είχε η Ν. Κορέα, μάντεψε τι θα σου απαντήσει.

Το πιθανότερο είναι να διάβασε κυρίως διθυράμβους για την Α.Β., και ελάχιστα αρνητικά και ουδέτερα σχόλια/άρθρα/δημοσιεύσεις, οπότε προφανώς και σου απάντησε όπως είπες.

... τι άλλο θα μπορούσε να κάνει?
Δεν είμαι ειδικός, δεν έχω ασχοληθεί σε βάθος, αλλά όπως τα καταλαβαίνω: ... αν αύριο ρωτήσεις για τον πόλεμο της Κορέας (σκόπιμα έβαλα τον συγκεκριμένο, για να αποφύγω αντιπαραθέσεις), και η ΤΝ "διαβάσει" 1.875 άρθρα που να λένε ότι δίκιο είχε η Β. Κορέα και 215 άρθρα που να λένε ότι δίκιο είχε η Ν. Κορέα, μάντεψε τι θα σου απαντήσει.

Το πιθανότερο είναι να διάβασε κυρίως διθυράμβους για την Α.Β., και ελάχιστα αρνητικά και ουδέτερα σχόλια/άρθρα/δημοσιεύσεις, οπότε προφανώς και σου απάντησε όπως είπες.
Αυτό ακριβώς, όπως το έθεσες. Ακόμα και για περίπλοκα προβλήματα μαθηματικής ή χημικής υφής, μάλλον θα δει τι υπάρχει εκεί έξω και θα στο σερβίρει. Σιγά τη νοημονύνη...

Της κόλλησαν τα ρύζια στο κεφάλι ή μου φαίνεται?

Το γουναρικό γύρω από τον λαιμό της είναι λες και πήγε να την πνίξει άγριο ζώο (ή ο Παπαμιχαήλ με πολλή τρίχα), του έκοψαν τα χέρια και έμειναν πάνω της... :p

Έφυγε σαν σήμερα πριν από 29 χρονια.
Μακάρι να φτιαχτεί κάποτε το "Σαν Σήμερα" με πληροφορίες από τη βάση. Έχουν περαστεί ημερομηνίες γεννήσεων, θανάτων, πρεμιέρες θεατρικών και κινηματογραφικών... θα ήταν πολύ ωραίο!

Πίσω
Μπλουζα