Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Με τις ατέλειωτες κομμωτηριοώρες βρείτε ποιός κατέστρεψε περισσότερο το μαλλί του: ο Σπυρόπουλος ή η Βουγιούκλω; Παρεμπιπτόντως εκεί που η λεγάμενη "καλά κρατάει ακόμη" φαίνεται ΠΟΛΥ γριά!
Πραγματική μεταμόρφωση.
Προβολή συνημμένου 301607
Όπως οι ναυτικοί έτσι και η αείμνηστη είχε μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της για κάθε πόλη?
Ερωτεύτηκε λες μόνο το ειδωλο της;Δεν νομίζω ότι ερωτεύτηκε ποτέ κανέναν στα αλήθεια η λεγάμενη. Ο Ηλιάδης της γυάλισε (εντωμεταξύ δεν τον λες και όμορφο) για κάποιο λόγο αλλά δεν νομίζω ότι όντως ερωτεύτηκε. Εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι αυτός την έφτυνε κι αυτή κολλούσε, το σύνδρομο του γραμματόσημου. Αυτός είχε οικογένεια, αυτή ήθελε το "απαγορευμένο και απρόσιτο" τον κατάφερε με τα πολλά και ΩΩΩ! τι έκπληξη το διέλυσαν μάνι-μάνι.
Ερωτεύτηκε λες μόνο το ειδωλο της;
H εικόνα της πάνω από ολαΠιθανό να είχε κι αυτή κάποιον κρυφό ανεκπλήρωτο έρωτα αλλά δε νομίζω να το παραδεχόταν ποτέ δημόσια , θα ήταν αταίριαστο με την ''εικόνα΄΄ της..
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι, οπότε νομίζω θα απαντήσω "ναι!" Σίγουρα είχε ναρκισσισμό.Ερωτεύτηκε λες μόνο το ειδωλο της;
Το διάδοχο και μετέπειτα βασιλιά; Που όλο το θέατρο ήταν όρθιο κι αυτή καθόταν; Ότι και καλά τον είχε του χεριού της.Πιθανό να είχε κι αυτή κάποιον κρυφό ανεκπλήρωτο έρωτα αλλά δε νομίζω να το παραδεχόταν ποτέ δημόσια , θα ήταν αταίριαστο με την ''εικόνα΄΄ της..
Το διάδοχο και μετέπειτα βασιλιά; Που όλο το θέατρο ήταν όρθιο κι αυτή καθόταν; Ότι και καλά τον είχε του χεριού της.