Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 35.045
Η κυρούλα δίπλα στη Βουγιούκλω έχει μουστακάκι;
Ελαφρυ και ανεπαισθητο, ισα - ισα για μια επιπλεον πινελια ομορφιας.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Η κυρούλα δίπλα στη Βουγιούκλω έχει μουστακάκι;

Πάλι καλά που δεν έβαλαν μαύρες ηθοποιούς να την ενσαρκώνουνΚοίτα να δεις, σε μια εποχή που η Κλεοπάτρα είναι μαύρη, η Κλυταιμνήστρα (?? δεν θυμάμαι καλά, κάτι λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα) είναι και αυτή μαύρη, και που είναι κατακριτέο και κατάπτυστο να χρησιμοποιείς νάνους-ηθοποιούς για να παίζουν σε ρόλους νάνων, ε, υποθέτω ότι είναι αναμενόμενο να δούμε την Αλίκη σε "διαφορετικές πτυχές....".
Αλλά ξαναλέω, περιμένω να δω ρόλο Martin Luther King με Κινέζο ηθοποιό και ρόλο JFK με Σενεγαλέζο.
Ίσως και Βασ. Ελισσάβετ με Μαορί ηθοποιό. Άνδρα. Και να είναι και νάνος.
![]()
Από που να το πιάσεις πάντως έχω περιέργεια να το δω, εσεις;
Αυτή που την κάνει είναι τρανςΓιατι κανανε την Αλικη να μοιαζει με τραβεστι;
Γιατι κανανε την Αλικη να μοιαζει με τραβεστι;
Θα ρωτήσεις γιατί τώρα μια τραβεστί να κάνει την αλικη @Bambinella δεν έχω απαντήσει, ευτυχώς δεν βάλανε μαύρη τραβεστί, πιάσαμε το σωστό χρώμα τουλάχιστον κάτι είναι και αυτο
Στο τρίτο μέρος της ταινίας θα δείχνει την αλικη να συχνάζει σε γκέι μπαρ και να κάνει έρωτα με γυναίκες, νομίζω πως ο γιος της πρέπει να επεμβειOχι, δεν θα ρωτησω, γιατι ξερω. Προσπαθουν να τα ισοπεδωσουν ολα και το καταφερνουν, ειναι η αληθεια.
Κανουν το ασπρο, μαυρο. Το ασχημο, ομορφο. Τον αντρα, γυναικα. Και ολα αυτα, βεβαια, λειτουργουν και αντιστροφως. Σκοπος τους ειναι η πληρης ισοπεδωση ετσι ωστε με τον καιρο να μην αντιλαμβανομαστε τις διαφορες απο την μια καστασταση στην αλλη, να μας φαινονται ολα ιδια, να αποχαυνωθουμε και να εξαλειφθει η κριση μας.
Και οταν παψουμε πλεον να εχουμε κριση...ο νοων νοειτω.