Αλίκη: Εθνική σταρ ή όχι;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η αλικη λέει πως δεν θέλει να την κάνουν τρανς

Η αλικη λέει πως δεν θέλει να την κάνουν τρανς

Όχι, δεν λέει αυτό. Μιλάει για κατάντια. Λέει απλά με τον τρόπο της ότι τους λυπάται. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, τους λυπάμαι κι εγώ.

Όχι, δεν λέει αυτό. Μιλάει για κατάντια. Λέει απλά με τον τρόπο της ότι τους λυπάται. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, τους λυπάμαι κι εγώ.
Τι γνώμη θα είχε για την επερχόμενη ταινία για την ζωη της ποιος ξέρει,

Τι γνώμη θα είχε για την επερχόμενη ταινία για την ζωη της ποιος ξέρει,

Μα δεν θα τολμούσε να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο όσο ήταν εκείνη στη ζωή. Αυτά γίνονται μετά. Και δεν ξέρω τι πραγματεύεται αυτή η ταινία. Πώς είναι δυνατόν να είναι η ζωή της Βουγιουκλάκη? Μήπως είναι απλά κομμάτια από ταινίες της που τα αναπαριστά το εν λόγω άτομο? Δεν πρόκειται να τη δω ούτως ή άλλως.

Μα δεν θα τολμούσε να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο όσο ήταν εκείνη στη ζωή. Αυτά γίνονται μετά. Και δεν ξέρω τι πραγματεύεται αυτή η ταινία. Πώς είναι δυνατόν να είναι η ζωή της Βουγιουκλάκη? Μήπως είναι απλά κομμάτια από ταινίες της που τα αναπαριστά το εν λόγω άτομο? Δεν πρόκειται να τη δω ούτως ή άλλως.
Παίζουν τρεις διαφορετικές ηθοποιοι κάθε πλευρά της αλικης, η μία μόνο είναι τρανς

Ποιες τρεις πλευρές δηλαδή?
H τρανς θα κάνει την αλικη ηθοποιό η Βίκυ Παπαδόπουλου την αλικη σταρ στις συνεντεύξεις της και η τρίτη δεν θυμάμαι όνομα την αλικη στην ιδιωτική της ζωή να πειραματιζεται με την σεξουαλικοτητα της

Μάλιστα. Τελικά, δεν νομίζω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Δεν αξίζει καν. Αν κάποιος θέλει να διαμορφώσει άποψη, ας το δει. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι.

Εκεί που λέγαμε ότι δεν θα υπήρξε ερμηνεία που θα διχάσει ξανά, υποδυόμενη την Αλίκη, όπως εκείνη της Κατερίνας Παπουτσάκη, να σου ή συγκεκριμένη ερμηνεία.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο συσχετισμός της Αλίκης με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και το λέω με πολλή διαλλακτικότητα. Ενδεχομένως να ήθελαν οι δημιουργοί, να δείξουν μια διαφορετική πλευρά, η βιογραφία της είναι γνωστή. Εξήγησε ο δημιουργός μεν το σκεπτικό του πίσω από αυτό, και πάλι όμως....

Πίσω
Μπλουζα