Παιδια, ειδα την ταινια μετα απο παρα πολλα χρονια, και καποια πραγματα μου φανηκαν καπως διαφορετικα απο αυτα που θυμαμαι. Μπορειτε να μου πειτε τι θυμαστε εσεις κι αν τα εχετε παρατηρησει;
Στην αρχη, στο μονολογο που εχει ο Κλυν ως "αμα λαχει να 'ουμ", σε καποια φαση λεει "γι' αυτο σου λεω... ψυχουλα ο Αλκης Στεας". Στην κοπια ομως που ειδα, λεει εντελως ανεξηγητα "πιτσούλα (??) ο Άλκης Στεας". Και μαλιστα ο τροπος που ακουγεται ειναι τεχνητος, σαν προιον ηχομονταζ, τι δηλ. για καποιο μυστηριο λογο καποιος δεν ηθελε να ακουγεται η "ψυχουλα" και το αλλαξε σε "πιτσουλα" (ο,τι κι αν σημαινει αυτο)

/emoticons/mellow@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Πιο μετα, εκει που κανει τον Αβρααμ, θυμαμαι ελεγε καθαρα εκφρασεις οπως "εγω ο μαλ... σφαζω το παιδι μου" χωρις μπιπ. Στην κοπια που ειδα ακουγεται μπιπ
Τελος, μετα το μονολογο του Αβρααμ νομιζω ελεγε "Δεν πηδ... λεω γω", το οποιο δεν ακουγεται καθολου στην κοπια που ειδα, ουτε με μπιπ. Εκτος αν το λεει στις αλλες 2 φορες που εμφανιζεται (ειδα μονο το σκετσακι του Μπεκα)
Επισης μια ακομα ερωτηση: ποιος ειναι ο εκφωνητης που παρουσιαζει το τρειλερ και τις παρωδιες-διαφημισεις στην αρχη της ταινιας; Γνωστοτατη φωνη.
Και μια ερωτηση bonus. Ξερει κανενας ποια ειναι η κουκλαρα στη διαφημιση της βαζελινης;;;