DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.308
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σήμερα, αλλά στην εποχή μου πολλοί από εμάς αλληλογραφύσαν με τα παιδιά που κάθονταν στα ίδια θρανία, στην απογευματινή ή πρωινή βάρδια (ειδικά αν ήταν του αντίθετου φύλλου)...
Εγώ θυμάμαι στην 1η Λυκείου, αλληλογραφούσα με κάποια Κωνστάντια (όχι Κωνσταντίνα). Γράφαμε περί ανέμων και υδάτων...
Το ίδιο και ο διπλανός μου καλός φίλος Ανδρέας, με κάποια Ρουμπίνη (είχαμε κάνει επιτυχία στα ονόματα)...
Αυτές ήρθαν κάποια μέρα για να δουν ποιοί είμαστε, απροειδοποίητα (στο διάλειμμα) αλλά εμείς βρισκόμασταν εκτός της αίθουσας. Έριξαν μια ματιά κάτω απ'το θρανίο και έφυγαν γρήγορα - γρήγορα...
Δεν συναντηθήκαμε ποτέ με τις κοπέλες αυτές...
Ούτε που θυμάμαι πως έληξε αυτή η "γνωριμία" εξ'αποστάσεως...
Εγώ θυμάμαι στην 1η Λυκείου, αλληλογραφούσα με κάποια Κωνστάντια (όχι Κωνσταντίνα). Γράφαμε περί ανέμων και υδάτων...
Το ίδιο και ο διπλανός μου καλός φίλος Ανδρέας, με κάποια Ρουμπίνη (είχαμε κάνει επιτυχία στα ονόματα)...
Αυτές ήρθαν κάποια μέρα για να δουν ποιοί είμαστε, απροειδοποίητα (στο διάλειμμα) αλλά εμείς βρισκόμασταν εκτός της αίθουσας. Έριξαν μια ματιά κάτω απ'το θρανίο και έφυγαν γρήγορα - γρήγορα...
Δεν συναντηθήκαμε ποτέ με τις κοπέλες αυτές...
Ούτε που θυμάμαι πως έληξε αυτή η "γνωριμία" εξ'αποστάσεως...