DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.308
Πολλές φορές στη διάρκεια των ένδοξων ημερών του Home Computing, συνέβησαν αρκετά παράξενα πράγματα μεταξύ του αγαπημένου μας υπολογιστή και εμάς (και όχι μόνο).
Ανεξήγητα πράγματα τα οποία θα μπορούσε να εξιστορεί με το μοναδικό του τρόπο ο metalcandyman!!!
Ένα αλλόκοτο μήνυμα λάθους, ένα συμβάν που έδειχνε οτι ο υπολογιστής έχει δική του προσωπικότητα...
Εκτός από αυτά, κάποιος μπορεί να θυμηθεί κάτι ανεξήγητο που είδε σε κάποιο περιοδικό ή ένα παράξενο παιχνίδι που αγόρασε και δε μπορούσε να καταλάβει τι στο καλό ήθελε να πει ο προγραμματιστής...
Όοσν αφορά εμένα, μια παράξενη και ταυτόχρονα αστεία στιγμή ήταν, όταν φόρτωνε ένα παιχνίδι από κασέτα ο 800XL μου και έβγαζε κατά τη διάρκεια του φορτώματος στην οθόνη με πολύχρωμα γράμματα "Atari Computer για το σπίτι".
Κάποια στιγμή λοιπόν έπεσα από την καρέκλα και χτύπησα με το πόδι μου το τραπέζι και ταρακουνήθηκε ο υπολογιστής μαζί με το κασσετόφωνο, και τότε οι χαρακτήρες στην οθόνη, για κάποιο λόγο, έγιναν Ελληνικοί, οπότε έγραφε "Αταρι Ψομπθτερ για το σπίτι"...
Τι μπορεί να πατήθηκε ή να ταρακουνήθηκε, ούτε που ξέρω...
Φυσικά το RESET ήταν η μόνη λύση, καθώς το φόρτωμα πήγε περίπατο...
Άλλη μια περίπτωση είναι και το παρακάτω εξώφυλλο του τεύχους 58 του USER:
Προβολή συνημμένου 116495
Ας μου πει κάποιος τι απεικονίζει το εξώφυλλο που έβαλε ο ποιητής...
Αν το γυρίσετε στο πλάι, μπορείτε να δει κάτι περίεργους τύπους με κόκκινους μανδύες και μια κοπέλα καθισμένη, αλλά δε μπορώ να καταλάβω ποιός ο λόγος να γυρίσει κάποιος το εξώφυλλο στο πλάι... :xm:
Αναγνωρίζει κάποιος έστω το παιχνίδι που είχε αυτούς τους τύπους; (αν ήταν από παιχνίδι)...
Παρακάτω βλέπουμε ένα Game Show που θα διοργάνωνε το PIXEL και που δεν έγινε ποτέ:
Προβολή συνημμένου 116496
Τι μπορεί να συνέβει και δεν πραγματοποιήθηκε; :xm:
Δεν βρέθηκαν χορηγοί;
Έριξε ο Τσουρινάκης κάποιο spell όταν έπαιζε advnetures και "πήρε" κατά λάθος τους συντάκτες οι οποίοι ξέχασαν το show;
Υ.Γ. Επειδή έχουμε μια κάποια ηλικία, αν υπάρχει ήδη παρόμοιο θέμα, παρακαλώ πυροβολήστε με, γιατί θα το ξανακάνω στο μέλλον...
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: