pooky(1) είπε:Αμπούλες βρόμας και μάλιστα σε πανάθλιες..... γεύσεις, είχαμε ρίξει πολλές φορές σε "επικίνδυνες" περιόδους για διαγωνίσματα, ειδικά στα μαθηματικά.
Βέβαια οι λύσεις ήταν ημίμετρο, έπρεπε να είχαν εφευρεθεί αμπούλες ραδιενέργειας για μόνιμο κλείσιμο - καταστροφή του σχολικού κτηρίου. Ή αμπούλες ναπάλμ.....
Αυτή την έννοια υπηρετώ ακόμα. Από το pc μου που είναι γεμάτο φωτάκια, από το τρόπο που φέρομαι (μέσα σε λεωφορείο σκαλίζω τη μύτη μου και με τους κολλητούς επιδιδόμαστε σε διαγωνισμούς ρεψίματος όταν πίνουμε μπύρες στα lan parties) ακόμα και με το αμάξι μου που κάθε αθίγγανος θα επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει λόγω των neon lights που έχω από κάτω, τη μελωδική a-la tassos mpoygas κόρνα, την ελεύθερη μπούκα και τη συλλογή από σκυλοσουξέ σε σιντιά.don dokken είπε:Η συμπεριφορα αυτη εντασεται σε ενα πολυσυνθετο modus vivendi που επιγραμματικα χαρακτηριζουμε"ΚΑΦΡΙΛΑ",της οποιας υπηρξα κοινωνος για δεκαετιες.
έγινε κάτι εκτός κανόνων?Αν ναι με συγχωρείς και διέγραψε το νήμα...Paspartoo είπε:Και εγω χαιρομαι που στο αμεσο μελλον, οι ταγμενοι στο πλευρο της εφαρμογης του Κανονισμου μας, moderators θα εχουν πολυ και πλουσιο σε περιγραφες υλικο για διαγραφη![]()