Ανάμεσα Σε Τρεις Γυναίκες (1982 ΥΕΝΕΔ)

elephadas είπε:
Μάλιστα. Σύμφωνα με τον κύριο Πρέκα, η "σωστή εικόνα του πώς μπορεί να ζει αρμονικά ένα ζευγάρι, με κατανόηση και αξιοπρέπεια" είναι να έχει ο άντρας τη σύζυγο και μία γκομενίτσα. (Δεν μιλάω για την τρίτη γυναίκα διότι δεν ξέρω αν της έδωσε κι αυτής λίγη από την ερωτική αρμονία ή αν παρέμεινε φίλη ερωτευμένη από μακρυά πράγμα για το οποίο δεν ευθύνονταν ο κύριος.) Και αυτό μάλιστα αποκαλείται "Ύμνος στο γάμο, ύμνος στη γυναίκα". Για ύμνος στο κέρατο μου μοιάζει (αρκεί βεβαίως να το φοράει η σύζυγος, διότι αν ο κερασφόρος είναι ο σύζυγος τότε αλλάζουν τα πράματα και η παραστρατημένη σύζυγος είναι τσούλα).
Μ' αρέσει επίσης που λέει "...χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμώ άλλους τηλεοπτικούς παραγωγούς..." και μετά ακολουθεί ένας φιλιππικός εναντίον τους. Δηλαδή αν τους υποτιμούσε κι όλας τι χειρότερο θα έγραφε?
Elephada εισαι απιστευτος!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
 
Όντως είμαι: Έγραψα από απροσεξία "ευθύνονταν ο κύριος" αντί του σωστού "ευθυνόταν". Πώς δεν με έκραξε κάποιος ήδη? Πού πας καημένε Καραμίχο να σχολιάσεις τα ελληνικά των άλλων χωρίς να διπλοελέγξεις πρώτα τα δικά σου? Ως μόνο ελαφρυντικό έχω το ότι κανείς από τους δύο γραμματικούς τύπους δεν μου έρχεται αυθόρμητα, μια που στο σχολείο έμαθα καθαρεύουσα, οπότε πρέπει να σκεφτώ ποιος είναι ο σωστός. Χωρίς σκέψη θα έγραφα "ηυθύνετο ο κύριος" ή "ηυθύνοντο οι κύριοι"
 
Από το Τράστ του 1982:

IMG_20150220_0002.jpg
 
Η Ασπασία Τζιτζικάκη (Δώρα Φεγγάρη) και ο Κώστας Πρέκας (Πέτρος Βαλκάνης):

IMG_20150310_0001.jpg
 
Η Αθηνά Ζαφόλια, η Ασπασία Τζιτζικάκη, η Άννα Αδριανού και ο Κώστας Πρέκας:

IMG_20150923_0010.jpg
 
snapshot114.jpg

snapshot118.jpg

snapshot111.jpg

12170467_883508011727198_88957360_n.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μετά απο σχεδόν 33 χρόνια η Ηθοποιός κ. Αθηνά Ζαφόλια μας δίνει την ευκαιρία να ξαναδούμε κάτι τόσο σπάνιο και μοναδικό. Την ευχαριστώ απο καρδιάς: Ανάμεσα σε άλλους έπαιζαν: Κώστας Πρέκας (Πέτρος Βαλκάνης) , Άννα Αδριανού (Τίνα Φαρδή), Κώστας Φραγκιαδάκης , Κάρμεν Ρουγγέρη (στο ρόλο της συζύγου του πλωτάρχη Φαρδή), Ασπασία Τζιτζικάκη (Δώρα Φεγγάρη), Αθηνά Ζαφόλια (Μίνα Βαλκάνη), Γιολάντα Κοκκίνου, Μαργαρίτα Λαμπρινού, Αλίντα Ροδάκη (στο ρόλο της Άννας), Κώστας Μπακάλης (στο ρόλο του κτηματία Προβελή), Νίκος Κικίλιας, Άλκης Ζερβός, Δημήτρης Ζηνέλης, Αλίντα Ροδάκη (στο ρόλο της Άννας), Στέλιος Χαλκιαδάκης, Κέλλυ Καραϊσκου (στο ρόλο της Ναυσικάς Προβελή), Παναγιώτης Σουπιάδης, Τζέσυ Παπουτσή, Τάκης Ανούσης, (στο ρόλο του Ανθυπολοχαγού Γιάγκου Ταλιέρη) , Παναγιώτης Σουπιάδης, Σίμος Κουιμτζής, Σωτήρης Τσόγκας (στο ρόλο του πλωτάρχη Φαρδή), Χριστίνα Γκίνη

[video=youtube_share;dZJwjEXmRxY]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ένα απόσπασμα με τον Κώστα Πρέκα και την Αθηνά Ζαφόλια. Το μουσικό κομμάτι ερμηνεύει η Ιφιγένεια σε μουσική Κωστή Γρηγορίου:

[video=youtube_share;YRpJYjK71yg]

 
Σε λιγες ημερες η σειρα θα προβληθει απο την ΕΡΤ2 μετα απο 24 χρονια! Το καταφεραμε κ αυτο και ειμαι πολυ χαρουμενος...
 
ChristosM είπε:
Σε λιγες ημερες η σειρα θα προβληθει απο την ΕΡΤ2 μετα απο 24 χρονια! Το καταφεραμε κ αυτο και ειμαι πολυ χαρουμενος...
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
 
ChristosM είπε:
Σε λιγες ημερες η σειρα θα προβληθει απο την ΕΡΤ2 μετα απο 24 χρονια! Το καταφεραμε κ αυτο και ειμαι πολυ χαρουμενος...
Γιουπιιιιιιιιιιιιι!!!!

:cheers: :cheers: :cheers:

"Το κατάφερες" θες να πεις!! Μπράβο Χρηστο, για αλλη μια φορά!!!

Είσαι το κανάλι επικοινωνίας μας με την ΕΡΤ!!! ;)

ΥΓ Πάμε για Δαλιανίδη πάλι τώρα..!!! (ξέρεις εσύ!!)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bernard.c είπε:
Γιουπιιιιιιιιιιιιι!!!!
:cheers: :cheers: :cheers:

"Το κατάφερες" θες να πεις!!I

Το σωστό να λέγεται. Εύγε Χρήστο.

Αναμένουμε με αγωνία!
 
Kαλησπέρα.Ξέρουμε πότε ξεκινάει η προβολή της σειράς και ποιά ώρα;
 
ALFIE είπε:
Kαλησπέρα.Ξέρουμε πότε ξεκινάει η προβολή της σειράς και ποιά ώρα;
Επόμενη Τρίτη στη θέση της Δασκάλας με τα χρυσά μάτια στις 17.00 αν θυμάμαι καλά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευτυχώς που την βάζουν απόγευμα για να μπορέσουμε να τη δούμε.Πραγματικά είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη η προβολή της,δεν το περίμενα!
 
Μόλις τώρα το μαθαίνω και εγώ το καταπληκτικό αυτό νέο... Ευχαριστούμε πραγματικά τον Χρήστο για την ευγενική του μεσολάβηση στην ΕΡΤ και για τα τόσα ωραία πράγματα που έχει πετύχει.
 
Ένα μεγάλω ευχαριστώ και από μένα Χρήστο για τις πολύτιμες και καρποφόρες προσπάθειές σου! Για μένα που μένω στο εξωτερικό (Γερμανία) αποτελεί ένα ανέλπιστο δώρο, φέρνοντας στη μνήμη τις καλύτερες αναμνήσεις από την πατρίδα! Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και με περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις!
 
χτες ειδα το πρωτο επεισοδιο και τρελαθηκα πολύ καλη σειρα
 
fetch
 
παιδια ειδε κανεις το χτεσινο επεισοδιο; πολλα απ αυτα που ειδα δε μου "κολλουσαν".. εχω την εντυπωση οτι ελειπε ενα ολοκληρο επεισοδιο

μηπως η ΕΡΤ μπερδευτηκε και μας εδειξε ενα επεισοδιο παρακατω;

ακολουθω το on line προγραμμα της ΕΡΤ αφου ετσι κι αλλιως δεν εχω αλλο τροπο να ενημερωθω και μετα βλεπω τα επεισοδια απ το webtv της ΕΡΤ , αναρωτιεμαι αν εχασα τιποτα..

μηπως το προηγουμενο επεισοδιο προβληθηκε αλλη στιγμη εκτος προγραμματος;
 
Πίσω
Μπλουζα