katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.196
θυμηθηκα ενα λουτρινο κουκλακι που μου ειχαν φερει δωρο στη γιορτη μου οταν ημουν μικρη ,δεν το εχω μαζι μου αλλά ειναι περιπου ετσι :
Αυτες ειναι οι λεπτομερειες που θυμαμαι :εχει κοκκινο χρωμα στο μπροστινο μερος ενω το υφασμα που ειναι κολλημενο και γραφει
"αγαπη μου λατρεια μου
μεγαλη ιθτορια μου" πρεπει να ειναι σομον ή ροζ
Το πισω μερος εχει ολο μπλε χρωμα(δε νομιζω να εχει ζωγραφισμενο καποιο προσωπο)
Το στομα του πρεπει να ειναι διαφορετικο απ αυτο που σχεδιασα,ισως να χαμογελαει και να φαινονται τα δοντια του
Τα μαλλια του ειναι φτιαγμενα απο κιτρινο νημα πιο λεπτο απ αυτο του πλεξιματος.Δεν ειναι εντελως κολλημενα στο κουκλακι
Αν δεν κανω λαθος(οταν ξετυλιξα το δωρο) ηταν μεσα σε πλαστικη διαφανη σακουλα
Δυστυχως δεν εχω φωτογραφια του προς το παρον
Ειχατε κι εσεις κατι παρομοιο;
Αυτες ειναι οι λεπτομερειες που θυμαμαι :εχει κοκκινο χρωμα στο μπροστινο μερος ενω το υφασμα που ειναι κολλημενο και γραφει
"αγαπη μου λατρεια μου
μεγαλη ιθτορια μου" πρεπει να ειναι σομον ή ροζ
Το πισω μερος εχει ολο μπλε χρωμα(δε νομιζω να εχει ζωγραφισμενο καποιο προσωπο)
Το στομα του πρεπει να ειναι διαφορετικο απ αυτο που σχεδιασα,ισως να χαμογελαει και να φαινονται τα δοντια του
Τα μαλλια του ειναι φτιαγμενα απο κιτρινο νημα πιο λεπτο απ αυτο του πλεξιματος.Δεν ειναι εντελως κολλημενα στο κουκλακι
Αν δεν κανω λαθος(οταν ξετυλιξα το δωρο) ηταν μεσα σε πλαστικη διαφανη σακουλα
Δυστυχως δεν εχω φωτογραφια του προς το παρον
Ειχατε κι εσεις κατι παρομοιο;