Καταρχάς γεια σας!!Εγώ με τη σειρά μου ψάχνω τρία παιδικά..στη ΝΕΤ παίζονταν...Το ένα ήταν με ένα λιοντάρι και το αφεντικό του που ζούσαν μαζί σε ένα τροχόσπιτο και είχαν ένα τσίρκο...Θυμάμαι ένα επεισόδιο που ήταν χειμώνας και είχαν κλειστεί κ οι δύο ήρωες μέσα κ έτρωγαν με το κιλό βαζάκια από βύσσινο με αποτέλεσμα να παχύνουν τόσο ώστε την άνοιξη επιδόθηκαν σε αγώνα γυμναστικής για να χάσουν τα κιλά τους γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν ακροβατικά....και ένα άλλο επεισόδιο στο οποίο κοιμούνταν, ήταν καλοκαίρι κ τους τσίμπησαν τα κουνούπια κ τους έκαναν το πρόσωπο γεμάτο στίγματα...ύστερα εκείνοι έφτιαχναν ανάλογα τα πρόσωπα τους στις διαφημιστικές αφίσες που ήταν ήδη κολλημένες...
Το δεύτερο έχει να κάνει με ένα σπίτι όπου το βράδυ όλα τα μολύβια,γόμες,κουτάλια,πιάτα,ποτήρια κτλ. ζωντάνευαν και είχαν διαφορετικές ιστορίες κάθε φορά που έπρεπε να διευθετήσουν πριν τους δει το παιδί του σπιτιού...
Το τρίτο νομίζω ότι η ΝΕΤ το έλεγε "ρωσικά παραμύθια" αλλά δεν είμαι σίγουρη..η εισαγωγή ήταν με ένα κουτί που άνοιγε και ξετυλιγόταν μία μαγνητοταινία με φιλμ..κάτι που θυμάμαι από ένα επεισόδιο ήταν μία κοπέλα που την είχαν καταδικάσει σε θάνατο και κάθε βράδυ στη φυλακή έπλεχε πουλόβερ από τσουκνίδες στα αδέρφια της..ήταν λίγο τρομακτικό..
Το τελευταίο κ τέταρτο είναι αυτό που δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα γιατί
ήμουν πάαρα πολύ μικρή..εικονικά κ μόνο θυμάμαι κάτι δάση με κάτι ξωτικά που άραζαν στο παράθυρο ενός σπιτιού ή στα δέντρα και κάτι νεράιδες.....
Όποιος ξέρει κάτι, οτιδήποτε θα ήταν πολύ ευχάριστο............να συνεχίσει...

Το δεύτερο έχει να κάνει με ένα σπίτι όπου το βράδυ όλα τα μολύβια,γόμες,κουτάλια,πιάτα,ποτήρια κτλ. ζωντάνευαν και είχαν διαφορετικές ιστορίες κάθε φορά που έπρεπε να διευθετήσουν πριν τους δει το παιδί του σπιτιού...
Το τρίτο νομίζω ότι η ΝΕΤ το έλεγε "ρωσικά παραμύθια" αλλά δεν είμαι σίγουρη..η εισαγωγή ήταν με ένα κουτί που άνοιγε και ξετυλιγόταν μία μαγνητοταινία με φιλμ..κάτι που θυμάμαι από ένα επεισόδιο ήταν μία κοπέλα που την είχαν καταδικάσει σε θάνατο και κάθε βράδυ στη φυλακή έπλεχε πουλόβερ από τσουκνίδες στα αδέρφια της..ήταν λίγο τρομακτικό..
Το τελευταίο κ τέταρτο είναι αυτό που δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα γιατί
ήμουν πάαρα πολύ μικρή..εικονικά κ μόνο θυμάμαι κάτι δάση με κάτι ξωτικά που άραζαν στο παράθυρο ενός σπιτιού ή στα δέντρα και κάτι νεράιδες.....
Όποιος ξέρει κάτι, οτιδήποτε θα ήταν πολύ ευχάριστο............να συνεχίσει...