UNFREAKING BELIEVABLE!!!!! :sealed:npac είπε:θερμοκρασία δε νομίζω να ανεβάζει. Το 130ΧΕ μου το είχα για περίπου 25 ημέρες συνέχεια στην πρίζα (είχα στείλει το κασσετόφωνο για service και ήθελα να συνεχίζω να δουλεύω το πρόγραμμα που έκανα) και δεν είχε ζεσταθεί ιδιαίτερα. Και φυσικά δεν είχε κολήσει! (την 26η ημέρα έκανε διακοπή η ΔΕΗ και την 28η ήρθε το κασσετόφωνο από το service)...
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Θεός! Επίσης μερακλής!Και τέλος, μια ακόμα (κάπως άσχετη) φωτογραφία, αφιερωμένη στον Ντίνο. Τι ήθελες και έγραψες ότι το 1200XL σχεδιάστικε με βάση τη σχεδιαστική γραμμή της Bang & Olufsen, καλέ μου άνθρωπε ???Από τότε που το διάβασα άρχισα να συλλέγω (και) B&O. Στη φωτογραφία 2 beomasters (1900 και 1700) και στο βάθος η άλλη συλλογη, από μπύρες (εδώ ο Ντίνος δεν βοήθισε
Θεός!npac είπε:…. (έλα Γιωργάκη, μια κουταλιά για τον κύριο PacMan, μια κουταλιά για την Blinky το φαντασματάκι)……
Ναι, νομίζω ότι μόνο αυτό έλειπε στο φόρουμ, για να "ολοκληρωθεί"!DINO είπε:D@redevil is about to become an Atarian...
Πραγματικά σκεφτόμουν και εγώ πως θα ένιωθε το καημένο το 400ρακι μπροστά στην 40ρα πλάσμα ("έ ρε μάνα μου, τι πλάσμα είσαι εσύ" θα μουρμούριζε .D@redevil είπε:Αδιαμφισβήτητα πάντως, το συγκεκριμένο μηχάνημα τράβηξε την προσοχή μου! Θες, η διαδικασία απόκτησης? Θες, η περιγραφή του φίλου npac? Θες, οι φωτογραφίες του, που είναι τόσο ρετρό, σ' έναν τόσο σύγχρονο κόσμο, μοναχούλι του? (μου βγάζουν κάτι τέτοια ψυχοπονιάρικα συναισθήματα τα μηχανήματα! )....
Δεν ξέρω τι ήταν απ' όλα! Πάντως πραγματικά ήδη ψάχνω και διαβάζω σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο!
Δεν έχω χάσει ποστ από την αρχή του θρεντ, αλλά συνήθως ποστάρονται τα status-updates αργά και είμαι ένα κλικ πριν τον ύπνο....
Οι δύο πιό γνωστοί είναι οι Αtari800Win PLus (τον χρησιμοποιούσα επί σειρά ετών, αλλά πλέον έχει παλιώσει αρκετά), και Altirra (τον δοκίμασα για πρώτη φορά το 2009 για να τρέξω μία πρώιμη homebrew έκδοση του Elite - μεταφορά απο BBC. Πολύ καλός emulator !!)metalcandyman είπε:Αν υπαρχει κανενας Emulator φιλε npac θα το παιξω το pacman σε Αtari 800 και θα σε πω αν η συμπεριφορα του ειναι ιδια με του original.