Ανακοινώθηκε το Google Nexus 7

Οκ, με αποστόμωσες! :bow:

Να κάνω δυο ερωτήσεις?!

α) Για ποιότητα κλήσεων skype & γενικά voip, τι λέει?

β) Δεν μπορείς να το κάνεις pair μ' ένα κινητό και να μπαίνεις 3G χρησιμοποιώντας το κινητό ως hotspot?

Δεν έχει τύχει να δουλέψω με android tab και είμαι σε άγνωστα νερά! :D
 
ολα κομπλε με voip. τουλαχιστον εγω, δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα με πσ. ναι γινετε απο κινητο με wifi spot να μπεις δικτυο, αλλα προυποθετει την υπαρξη 2 συσκευων κατι δυσαρεστο, ειδικα αν σκεφτεις οτι το κινητο θα τιναξει πεταλα σε 1 αντε 2 ωρες. το 4.1.1 αυτη την στιγμη ειναι το καλυτερο λειτουργικο. (απο 12/9μαλλον οχι. χεχε)
 
D, εγώ να σου πω την αλήθεια, της ταμπλέτες δεν τις μπορώ..Δε πα να νε και IPad..Αν είσαι φαν τους όμως, το Nexus tablet είναι άριστο..Τετραπύρινο, Tegra 3, όμορφη οθόνη 1200Χ800, capacitive κτλ. Άμα σου αρέσουνε τα old school παιχνίδια και το θες μόνο για αυτά, με τα ίδια λεφτά, αγοράζεις το Street Fighter X Tekken mega stick της Mad Catz (PS3/PC), (XBOX360/PC) η ακόμα καλύτερα το διπλό της Xarcade..To συνδέεις, τα απολαμβάνεις σαν σε ουφάδικο και ξεχνάς το άκρως κατώτερο touch..

Ελπίζω να βοήθησα! ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στην Ελλαδα ποτε ερχεται? Σε τι τιμη?
 
'Μέρα Wally:D Είναι διαθέσιμο στα E-shop..
 
στα 250 γραφει. στα 300 δεν συμφερει. αν εχεις καναν γνωστο γαλλια γερμανια η προκειται να πας ταξιδι στις χωρες αυτες το παιρνεις 2 κατοσταρικα. και το αμερικανικο ειχε 20 ευρω δωρο στο google play. παντως θα συμφωνησω οτι αν καποιος παρει αandroid κινητο μονο galaxy nexus. αριστη σχεση ποιοτητας τιμης.σε αυτα τα μαραφετια εχει τεραστια σημασια το λειτουργικο και δευτερευοντως το hardware.
 
Θα το πάρω σύντομα! Το TF101 πέθανε ένα μήνα μετά τη εγγύηση κι έχω μείνει χωρίς pdf reader και kindle (το PC δε βολεύει και το ipad δεν είναι για τη τσέπη μου).
 
nkarytia προτου προβεις στην αγορά σε προτρέπω να δεις κάποια reviews στο youtube για να διαπιστώσεις καλύτερα αν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου. Και κάτι ακόμα, που και γω τώρα το συνειδητοποιώ: Microsoft, Apple, Google τείνουν να φτιάξουν καθεμία ecosystem και συνεπώς και οι συσκευές τους παίζουν έναν τέτοιο ρόλο είτε λέγονται i-something or nexus or surface. Συνεπώς όταν αγοράζεις μια συσκεύη επιλέγεις αυτόματα και το ecosystem που εντάσσεις τον ευατό σου.
 
Έρχεται "επίσημα" από τον Γερμανό και θα διανεμηθεί στα μεγάλα καταστήματα. Στην Γερμανία η επίσημη τιμή είναι 250 ευρώ γι αυτό το μοντέλο. Στην Αμερική 250 δολλάρια. Και στην Ελλάδα της κρίσης 270. Σκεφτείτε πόσο κονομάνε οι μεσάζοντες.

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=479997

ΥΓ: Πριν λίγες μέρες έλαβα ένα μπάλωμα στο λειτουργικό και πλεον τρέχει η 4.1.2. Αυτό που πατατήρησα είναι οτι εν λόγω λειτουργικό κονταροχτυπίεται στα ίσα με το ιος 6(nexus 7 vs iphone 5 και galaxy nexus vs i-4s(ios6)). Αναρωτιέμαι τι μέλλει γεννέσθαι με το επερχόμενο 4.2 που αναμένεται να βγει τις επόμενες βδομάδες. Ίσως θα έιναι η πρώτη φορά που η google θα ξεπεράσει την apple. Ίδωμεν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αρκετά πετυχημένο μαθαίνω! Καλορίζικο σε όποιον το αποκτήσει ;) .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1 βδομαδα μετα την ελευση του 4.2 και 2-3 μερες απο την 4.2.1 και πραγματικα αυτη τη στιγμη το λειτουργικο της google τα σπαει.Αντικειμενικο ειναι ενα βημα πιο μπροστα απο το ios 6 κατι που συμβαινει για πρωτη φορα. Μια χρησιμη πληροφορια στις ηπα μαθαινω οτι το nexus 4 θα καθυστερησει ως και ενα μηνα να φτασει στους παραγγελιοληπτες λογω μεγαλης και απροσδοκητης ζητησης. Και να τονισω και κατι. Η google εριξε το βαρος στο software καθως σε αυτο υπερτερει. Η apple παλι εχει δυναμη στο hardware και δευτερευοντως στο λογισμικο. Οταν εχεις απεναντι σου μια samsung που βρισκεται παντου και συνεπως μπορει να εeiχει μεγαλυτερο κονδυλι για rd ποιος νομιζετε οτι θα επικρατησε;
 
Πίσω
Μπλουζα