Ανακοινώθηκε το The Legend Of Zelda: Majora's Mask 3D για το 3DS

Τελικα μαγκες δεν μιλαμε για μια απλη διαφορα του παιχνιδιου απο το N64 στο 3DS αλλα εχουν ριξει πολυ δουλεια.Οπως ειπε ο Anouma στο miiverse η αναπτυξη αυτου του remake εχει ξεκινησει απο το 2011 απο την στιγμη δηλαδη που τελειωσε η αναπτυξη και κυκλοφορησε το ocarina of time στο 3DS και οπως ειπε οσο πλησιαζει η κυκλοφορια του θα φανερωσει και αλλα ενδιαφεροντα για το παιχνιδι.Μιλαμε 3 χρονια αναπτυξη για ενα remake δεν ειναι απλη υποθεση.Ριξτε μια ματια στης φωτογραφιες απο το παρακατω Link που ειναι καποιες αλαγες αναμεσα στης δυο εκδοσεις και πραγματικα εχουν κανει πολυ καλη δουλεια ολοι οι χωροι ειναι αλαγμενοι παρα πολυ προς το καλητερο.Εχω τερματισει το majora's mask πανω απο 6 φορες αλλα με αυτα που βλεπω ανυπομωνω για την 3DS εκδοση.

Aριστερα η 3DS εκδοση και δεξια του N64.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=137889661&postcount=7
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν είναι remake (και γενικώς αυτές οι περιπτώσεις απέχουν σημαντικά απ'το να χαρακτηριστούν remake) αλλά ένα ενισχυμένο port της αρχικής έκδοσης.

Πάντως, από τεχνικής απόψης η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κοντινό και δείχνει ακριβώς αυτό που ανέφερα πιο πάνω περί "γυαλίσματος". Νομίζω είναι καλό που έμειναν μέχρι εκεί διότι περισσότερη επεξεργασία, πιθανά, θα χαλούσε ολοκληρωτικά τη γενικότερη εμφάνισή του και ίσως να του έδινε μία τελείως διαφορετική ταυτότητα; ποιος ξέρει..

Αναφορικά με τις εικόνες, παρατηρούμε καταρχάς ότι το επίπεδο λεπτομέρειας των textures ~όπως και των πολυγώνων στους χαρακτήρες~ είναι υψηλότερο. Περισσότερο πάντως στα textures παρατηρούμε ότι έχει γίνει σημαντική δουλειά και λιγότερο στο δεύτερο. Επίσης, λόγω του γεγονότος ότι το παιχνίδι τρέχει πλέον σε καλύτερο hardware (αντίθετα με το DS ~συγκριτικά με το N64), το dynamic lighting ~γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με φωτισμό, σκιές κτλ~ μάλλον θα κάνει το παιχνίδι να φαίνεται πιο "ζωντανό" , ζωηρό.

Επίσης :

tumblr_neoyvkjYPl1qzp9weo1_1280.jpg

Μου φαίνεται κάπως περίεργος ο Link και στις δύο περιπτώσεις ή είναι ιδέα μου;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
16 λεπτα gameplay απο το Majora's Mask.

[video=youtube;iP43wC-Lz5o]

 
Mπορει να το εχω τερματισει το παιχνιδι καμια δεκαρια φορες αλλα αυτο το remake πραγματικα με προκαλει παρα μα παρα πολυ να το ξανακανω και εννοειται πως θα το ξανακανω στο 3DS αυτη την φορα.Παρακατω δυο βιντεο το ενα με της διαφορες που εχουν η εκδοση του 3DS με αυτη του N64 και το αλλο με 30 λεπτα gameplay της εκδοσης του 3DS.

 
To remake είναι άψογο απ'ολες τις απόψεις, το μονο αρνητικό που βρηκα ηταν η νεα σχεδίαση του φεγγαριού που ειδικά μ'αυτη τη χοντρή μύτη θυμίζει μια μίξη απο Freddy Krueger με σύνδρομο down και Παναγιώτη Κολλημένο (Παλιο αστέρι απο εκπομπή της Πάνια).. Καμία σχέση με το αυθεντικό design που ηταν στεγνός τρόμος! Δειτε και συγκρίνετε μονοι σας:

hmgO9IN-620x.jpg


Αριστερά το νεο, δεξιά το παλιο..

hmgO9IN-620x.jpg
 
Συμφωνώ, το φεγγάρι το σκοτώσανε! Και δεν είναι μία μικρή λεπτομέρεια (όπως το πρόσωπο του Link που προσωπικά δεν μου αρέσει ιδιαιτερα στο Remake). Το πόσο τρομακτική είναι η φάτσα του φεγγαριού είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ατμόσφαιρα του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Τώρα είναι πιο πολύ χιουμοριστικό παρά απειλητικό :(

Μια μικρή απορία, η ομάδα που κάνει το Remake είναι της Nintendo ή ανέλαβε κάποιος τρίτος developer? Πάντως πέρα από αυτά έχουν κάνει καλή δουλειά.
 
Jackie dragon είπε:
To remake είναι άψογο απ'ολες τις απόψεις, το μονο αρνητικό που βρηκα ηταν η νεα σχεδίαση του φεγγαριού που ειδικά μ'αυτη τη χοντρή μύτη θυμίζει μια μίξη απο Freddy Krueger με σύνδρομο down και Παναγιώτη Κολλημένο (Παλιο αστέρι απο εκπομπή της Πάνια)..
Και για του λόγου το αληθές:

image.png


Τα 88 καναρίνια.jpg
 
Με αφορμή τον ερχομό του Majora's mask 3DS αυτη τη Παρασκευη 13 Φεβρουαρίου και κλείνοντας 15 χρόνια απο τη πρωτη κυκλοφορία του στο Ν64, αποφάσισα μαζι με ενα μεγάλο team απο φίλους βετεράνους gamers να διοργανώσω ενα επετειακό φαντασμαγορικό event που θα λάβει χώρα αυτο το Σάββατο 14 του μήνα (1 μερα μετα το release δηλαδη) στην επάνω αίθουσα θεάτρου και εκθεσης ζωγραφικής του εστιατορίου "Διαυλος" στο Θησείο οπου θα υπάρχει προτζέκτορας με συνδεδεμένη κονσόλα gamecube μαζι με το παιχνιδι "Zelda collector's edition" οπου ολοι παρέα θα κανουμε ενα νοσταλγικό/επικό playthrough στο Majora's mask με άφθονη κουβέντα και ..πόρωση γι'αυτο το αγαπημένο παιχνίδι που θεωρώ οτι ειναι το πιο έντεχνα οπερατικό, ποιητικά gothic Zelda ολων των εποχών και προσωπικά το πιο αγαπημένο.. Οι εκπλήξεις ομως δε τελειώνουν εδω μιας και λιγο αργότερα θα πέσει 4πλο Mario kart double dash καθως και Super smash bros melee ενω το γλέντι θα απογειωθεί με το πιάνο που υπάρχει στην αίθουσα οπου θα παιχτούν και απο μενα - αλλα και απο οσους φιλους επιθυμουν - διαφορα αγαπημενα μουσικά θεματα απο videogames oπως Super Mario bros και φυσικά Zelda.. Οσοι ενδιαφερονται να παρευρεθουν μαζι μας να ειναι στις 2 το μεσημερι εντος του σταθμού ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι (διπλα απο το εγκατελελειμένο άσπρο περίπτερο που υπάρχει μεσα στο σταθμο).. Σας περιμένουμε!

Ακολουθούν μερικες φωτογραφίες απο την αίθουσα που θα γινει το event:

04.jpg

Και η αφίσα:

Promo.png


Promo.jpg

01.jpg

02.jpg

03.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Jackie χιλια μπραβο φιλε για την ιδεα σου και την πρωτοβουλια που πηρες για ολα αυτα γενικοτερα και ευχομαι να περασετε τελεια και να ποσταρεις σαυτο το θεμα να δουμε και να γουσταρουμε φωτογραφιες η ακομα και βιντεο απο την ολη φαση.Το Majora's mask ειναι ενα παιχνιδι σταθμος στα videogames ενα απο τα κορυφαια της σειρας και πραγματικα αξιζει και με το παραπανω ολο αυτο που θα κανετε εκει περα.
 
Πολλά υποσχόμενη εκδήλωση! Μην ξεχάσεις τις φώτο να πάρουμε μια γεύση κι εμείς.
 
Και φωτογραφίες θα υπάρξουν αλλα φυσικα και βίντεο που θα καταγράψει τις καλύτερες στιγμές του event! Ειχα σκεφτεί να ντύσω το χώρο με μερικές πήλινες μάσκες εμπνευσμένες απο τις αντίστοιχες του παιχνιδιού (Π.χ. fierce deity και mask of truth που ειναι απο τις πιο εντυπωσιακές!)

Στη δημιουργία της αφίσας προσπάθησα να αποτυπώσω ενα βαθύτερο νόημα περα απο το να προμοτάρω το event: Αν προσέξετε υπάρχει μια μπλέ μπάρα στο κεντρο της σκηνής που αναπαριστά ενα κινούμενο "τοίχο" οπως υπάρχει σε μερικά τηλεοπτικά σόου εκπλήξεων οπου αναμεσα του βρίσκονται 2 ατομα που δεν εχουν οπτική επαφή ο ενας με τον αλλο, και ο κεντρικός παρουσιαστής (Σ'αυτη τη περίπτωση ο happy mask salesman του Majora's mask) τους κανει μερικες ερωτησεις ενω στο τελος δινει εντολή να φυγει ο τοίχος και να συναντηθούν οι 2 καλεσμένοι μεσα σ'ενα κλίμα θριάμβου, τοσο δυνατού οπως θα φάνταζε μια επική επανένωση ενος θρυλικού ροκ συγκροτήματος μετα απο πολλα χρόνια απουσίας! Αυτος με το μουστάκι, το πούρο και το σκούφο του Link ειναι ο Groucho Marx, ο θρυλικός κωμικός απο τους αξεπέραστους Marx brothers και τον εβαλα ως προσωποποίηση της - πλεον - σοφιστικέ/χιουμοριστικής/νοσταλγικής διάθεσης που εκφράζει την πολυδιάστατη και ανεπτυγμένη ψυχή ενος ενήλικα gamer οπου εχοντας ζήσει ως παιδί τις χρυσές εποχές του gaming συνεχίζει να τις τιμά και στη τωρινή γενιά αλλα με μια εντελώς θυμοσοφική διάθεση/οπτική..

Οπότε ουσιαστικά οταν φύγει ο κεντρικός τοίχος στη σκηνή ειναι σα να ξανασμίγει το δικο μας χθες ως παιδιά του gaming με το σήμερα, ο θυμόσοφος χιουμορίστας - πλεον - Groucho/Link συναντά ξανα τον skull kid (τον κεντρικό κακό απο το παιχνίδι) στην αλλη πλευρα του τοίχου μετα απο 15 χρόνια απουσίας (απο το majora's του N64 το 2000 στο remake του 3DS στο σήμερα) δίνοντας τα χέρια και έτοιμος να ριχτεί ξανα σ'αυτη τη φανταστική περιπέτεια δηλώνοντας δυναμικά οτι ξερει να τιμά το χθές και ειναι παντα παρών!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Jackie, κρίμα που δεν είσαι Θεσσαλονίκη! Θα κάναμε τρομερά events!.... (Μπράβο για την προσπάθεια & καλή δύναμη! :) )
 
johnny19818 είπε:
Πολλά υποσχόμενη εκδήλωση! Μην ξεχάσεις τις φώτο να πάρουμε μια γεύση κι εμείς.
Ολοκληρωθηκε με απολυτη επιτυχια η σημερινη διοργάνωση μεσα σε μια εντελώς καλλιτεχνικη ατμοσφαιρα! (λογω της αιθουσας που χρησιμοποιείται συνήθως για θεατρικές παραστάσεις και εκθέσεις ζωγραφικής) Η εναρξη εγινε φυσικα με Zelda majora's mask, ακολούθησε Super smash bros melee και τελος Mario kart double dash ενω λιγο αργότερα παίχτηκαν στο πιάνο του καταστήματος και μερικα κομμάτια απο γνωστα μουσικά θέματα βιντεοπαιχνιδιών με πλούσιο καταγεγραμμένο φωτογραφικό/οπτικοακουστικό υλικό

Προς το παρων δειτε ενα στιγμιότυπο με τους παρευρισκόμενους ν'απολαμβάνουν multiplayer στο Super smash bros melee του gamecube..

DSCN2200.jpg


DSCN2200.jpg
 
Μπράβο παιδιά! Πάντα τέτοιες εκδηλώσεις να κάνετε. :thumbup:
 
Οπως και με το 3DS ετσι και το Majora's mask σημειωσε εκπληκτικες πωλησεις ειδικα αν αναλογιστη κανεις πως προκειται για remake και οχι για εναν νεο τιτλο.Ετσι λοιπον το παιχνιδι πουλησε 340.000 κομματια στην αμερικη και 240.000 κομματια στην ευρωπη με τα νουμερα της ιαπωνιας να μην ειναι ακομα γνωστα αλλα οπως φαινεται θα ξεπερασει το 1.000.000 κομματια την πρωτη βδομαδα κλυκλοφοριας του το παιχνιδι νουμερο φανταστικο για remake παιχνιδιου και μολις σε μια βδομαδα.
 
Πίσω
Μπλουζα