Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ευχαριστώ αγαπητέ Aardvark. Εδώ να έβλεπες τη μυρωδιά του παλιού χαρτιού που ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα κατά την ανασκαφή.... Εικόνες και μυρωδιά με πήγαν πολύ πίσω... Η αφίσσα του Ταρζάν είναι πολύ όμορφη και λέω να την καδράρω και να τη βάλω σε τοίχο. Έκανα σχετική εισήγηση στο έτερον ήμισυ που έχει την πρωτοκαθεδρία σε αυτά τα θέματα, περιμένω απάντηση...Aardvark είπε:Φοβερα κομματια ολα ενα και ενα και αρκετα εως πολυ δυσευρετα!Μυριζουν οι φωτο 70ς.
Ευχαριστώ Σταύρο, χαίρομαι που σου άρεσαν. Πράγματι ο αγαπητός DINO κάλυψε κιόλας κενά!stayros είπε:Αυτη και αν ειναι ανασκαφη!!!!
Πιστευω οι 2 γνωστοι κομικσοφαγοι (Aardvark & DINO) να δωσουν τα φωτα τους επι του θεματος!!!![]()
Ευχαριστώ πολύ DINO για την ταυτοποίηση των τευχών χωρίς εξώφυλλο! Αυτό θα πει να έχουμε ειδικούς στην παρέα!!!!Όσο για το ετήσιο Κόμικς του 1972, δεν σου κρύβω ότι όταν τα φωτογράφιζα, την ίδια σκέψη έκανα, πόσο θα το ήθελα σήμερα........DINO είπε:Αν είχες και εκείνο το "Ετήσιο Κομικς 1972", θα είχα πέσει τέζα!!!
Όσον αφορά αυτά που δεν εχουν εξώφυλλο, το πρώτο πρέπει να είναι το "Φάντομ" και το τρίτο ο "Μικρός ΤΕΝ-ΤΕΝ".
Για το δεύτερο, δεν έχω κάποια ένδειξη...
Και εγώ δεν ξέρω περισσότερα από το συγκεκριμένο εκδοτικό οίκο αγαπητή Cambia. Το τεύχος αυτό πρέπει να είναι από τη μεγαλύτερη αδελφή μου, δεν το θυμόμουν καθόλου. Το δέσιμο πάντως του τεύχους είναι χάλια (όπως τα πιό πολλά της εποχής εκείνης) με αποτέλεσμα να του λείπουν σελίδες.Kambia είπε:Από όλους τους τίτλους που έχεις παραθέσει "Το νησί του πεθαμένου" μου τράβηξε την προσοχή.
Αυτό έχω σκοπό να κάνω αγαπητέ Wally. Προς στιγμήν τα έχω αραιωμένα να πάρουν αέρα (η μυρωδιά του παλιού χαρτιού βέβαια είναι άλλο πράμα) και μετά θα τα συσκευάσω όπως είπες. Αύριο θα πάω να αγοράσω σακουλάκια σιλικόνης. Η αποθήκευσή τους πλέον δεν θα γίνει σε αποθήκη, αλλά σε ντουλάπι βιβλιοθήκης (και ας φωνάζει το έτερον ήμισυ)......Wally είπε:Αγορασε ναυλον ντοσιε,σακουλακια σιλικονης και αρχειοθετησε τα!!!
Πράγματι αγαπητέ Johnny19818, άργησα να ανακαλύψω αυτή την υπέροχη ιστοσελίδα. Κρίμα, διότι μέχρι τον Αύγουστο 2014 ζούσα στην Αθήνα και θα μπορούσα να συμμετέχω στις συναντήσεις με ομοϊδεάτες... Τώρα βλέπω τις φωτογραφίες των συναντήσεων και ζηλεύω από μακρυά....johnny19818 είπε:Που κρυβόσουν τόσα χρόνια Eagle 1; Παιχνίδια είδαμε, κόμιξ είδαμε, αντικείμενα γενικά είδαμε... άντε να σε δούμε και στα βιντεοπαιχνίδια σε κανένα ποστ καταρράκτη.
Πολύ καλή η ιδέα σου για το κάδρο.Eagle 1 είπε:Ευχαριστώ αγαπητέ Aardvark. Εδώ να έβλεπες τη μυρωδιά του παλιού χαρτιού που ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα κατά την ανασκαφή.... Εικόνες και μυρωδιά με πήγαν πολύ πίσω... Η αφίσσα του Ταρζάν είναι πολύ όμορφη και λέω να την καδράρω και να τη βάλω σε τοίχο. Έκανα σχετική εισήγηση στο έτερον ήμισυ που έχει την πρωτοκαθεδρία σε αυτά τα θέματα, περιμένω απάντηση...