Aardvark είπε:
Φοβερα κομματια ολα ενα και ενα και αρκετα εως πολυ δυσευρετα!Μυριζουν οι φωτο 70ς.
Ευχαριστώ αγαπητέ Aardvark. Εδώ να έβλεπες τη μυρωδιά του παλιού χαρτιού που ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα κατά την ανασκαφή.... Εικόνες και μυρωδιά με πήγαν πολύ πίσω... Η αφίσσα του Ταρζάν είναι πολύ όμορφη και λέω να την καδράρω και να τη βάλω σε τοίχο. Έκανα σχετική εισήγηση στο έτερον ήμισυ που έχει την πρωτοκαθεδρία σε αυτά τα θέματα, περιμένω απάντηση...
stayros είπε:
Αυτη και αν ειναι ανασκαφη!!!!
Πιστευω οι 2 γνωστοι κομικσοφαγοι (
Aardvark &
DINO) να δωσουν τα φωτα τους επι του θεματος!!!
Ευχαριστώ Σταύρο, χαίρομαι που σου άρεσαν. Πράγματι ο αγαπητός DINO κάλυψε κιόλας κενά!
DINO είπε:
Αν είχες και εκείνο το "Ετήσιο Κομικς 1972", θα είχα πέσει τέζα!!!
Όσον αφορά αυτά που δεν εχουν εξώφυλλο, το πρώτο πρέπει να είναι το "Φάντομ" και το τρίτο ο "Μικρός ΤΕΝ-ΤΕΝ".
Για το δεύτερο, δεν έχω κάποια ένδειξη...
Ευχαριστώ πολύ DINO για την ταυτοποίηση των τευχών χωρίς εξώφυλλο! Αυτό θα πει να έχουμε ειδικούς στην παρέα!!!!Όσο για το ετήσιο Κόμικς του 1972, δεν σου κρύβω ότι όταν τα φωτογράφιζα, την ίδια σκέψη έκανα, πόσο θα το ήθελα σήμερα........
Kambia είπε:
Από όλους τους τίτλους που έχεις παραθέσει "Το νησί του πεθαμένου" μου τράβηξε την προσοχή.
Και εγώ δεν ξέρω περισσότερα από το συγκεκριμένο εκδοτικό οίκο αγαπητή Cambia. Το τεύχος αυτό πρέπει να είναι από τη μεγαλύτερη αδελφή μου, δεν το θυμόμουν καθόλου. Το δέσιμο πάντως του τεύχους είναι χάλια (όπως τα πιό πολλά της εποχής εκείνης) με αποτέλεσμα να του λείπουν σελίδες.
(Σημείωση: Η εντολή συνεχιζόμενα ποστ δεν λειτούργησε για όλες τις σελίδες. Παρά που έγραψε πάνω αριστερά στην οθόνη στην απάντηση 5, στο ποστ έβαζε για απάντηση μόνο τα της συγκεκριμένης σελίδας. Έτσι τα απάντησα χωριστά).
Wally είπε:
Αγορασε ναυλον ντοσιε,σακουλακια σιλικονης και αρχειοθετησε τα!!!
Αυτό έχω σκοπό να κάνω αγαπητέ Wally. Προς στιγμήν τα έχω αραιωμένα να πάρουν αέρα (η μυρωδιά του παλιού χαρτιού βέβαια είναι άλλο πράμα) και μετά θα τα συσκευάσω όπως είπες. Αύριο θα πάω να αγοράσω σακουλάκια σιλικόνης. Η αποθήκευσή τους πλέον δεν θα γίνει σε αποθήκη, αλλά σε ντουλάπι βιβλιοθήκης (και ας φωνάζει το έτερον ήμισυ)......
johnny19818 είπε:
Που κρυβόσουν τόσα χρόνια Eagle 1; Παιχνίδια είδαμε, κόμιξ είδαμε, αντικείμενα γενικά είδαμε... άντε να σε δούμε και στα βιντεοπαιχνίδια σε κανένα ποστ καταρράκτη
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
.
Πράγματι αγαπητέ Johnny19818, άργησα να ανακαλύψω αυτή την υπέροχη ιστοσελίδα. Κρίμα, διότι μέχρι τον Αύγουστο 2014 ζούσα στην Αθήνα και θα μπορούσα να συμμετέχω στις συναντήσεις με ομοϊδεάτες... Τώρα βλέπω τις φωτογραφίες των συναντήσεων και ζηλεύω από μακρυά....
Και σε βιντεοπαιχνίδια υπάρχει υλικό, αλλά είναι βαθιά στην αποθήκη αρ.1, που τα πράγματα είναι παστωμένα χωρίς δυνατότητα άμεσης πρόσβασης (όπως π.χ. στην αποθήκη Αρ.2, όπου είναι τα ελληνικά παιχνίδια και θα κάνω σύντομα επιχείρηση ανάσυρσης για παρουσίαση). Για βιντεοπαιχνίδια ενδεικτικά να αναφέρω σε Η/Υ από Larry και GATO1 εποχής 1984 σε δισκέτες 5,1/4 (!!! άντε να βρεθεί Drive για να τα παίξει κανείς), έως κονσόλες Nintendo και μίας άλλης, πρώιμα GameBoy κλπ. με πολλά παιχνίδια για αναλογική τηλεόραση. Με το που έγινε ψηφιακή και ήρθε το X-Box στο σπίτι το 2004, αποθηκεύτηκαν. Υπήρχε και Kommodore 16 (γερμανικό), με όλα τα περιφερειακά (κασσετόφωνο κλπ) αλλά χαρίστηκε στον ανηψιό (αν το έχει ακόμα θα το φωτογραφήσω σε επίσκεψη).
Πάντως με το GATO1 θυμήθηκα εποχές, όπου σε ασπρόμαυρο μόνιτορ με κυριολεκτικά πρωτόγονα γραφικά προσπαθούσαμε με υποβρύχιο να βυθίσουμε πλοία.... Χρειαζόσουν 6 χέρια για να το κινείς με πληκτρολόγιο (δεν υπήρχαν Mouse, JoySticks κλπ.). Έτσι, ένας ήταν ο κυβερνήτης και οι υπόλοιποι 2 όταν μαζευόμασταν ήταν το πλήρωμα, που δεν έβλεπε στο μόνιτορ. Λες και έχω μπροστά μου τη σκηνή, σκοτάδι με ένα πορτατιφ να φωτίζει το πληκτρολόγιο που το χειριζόταν 2 συμφοιτητές, εγώ στο μόνιτορ να λέω τις εντολές και να ακούς το μπιπ του ηχοβολιστικού, που σήμαινε ότι τα πλοία επιφανείας σε βρήκαν. Μόλις είχαμε δει και τη σειρά Das Boot στην τηλεόραση... τρόμος. Όταν ο ήχος έγινε πιό έντονος, ο Norbert έκανε το σταυρό του και μου φώναξε "για το Θεό σου κυβερνήτα κάνε κάτι".... Έπιασαν οι προσευχές του, θυμάμαι τη γλυτώσαμε..... Τώρα βλέπω το γιό μου στο X-Box 1 να παίζει BlackOps και γελάω.....
Σε ευχαριστώ που με το σχόλιό σου ανακίνησες αναμνήσεις, συγγνώμη αν σε ζάλισα, πάντως αυτό ήταν τότε το.... gaming.
Έτσι και τα ξεθάψω, θα ανεβάσω φωτογραφίες.