Μέγα λάθος, όσον αφορά το σέικερ. Τα παγάκια διαλύουν με καταπληκτικό τρόπο τις νιφάδες του καφέ και τους κόκκους της ζάχαρης, και κάνουν μια ομοιογενή κρέμα, πολύ καλύτερη από το περιστροφικό γραναζάκι... Μόνο που θέλει γερό και στεγανό σέικερ, καθώς και...μπράτσα !katerinak είπε::thanx2: :thanx2: οσες φορες εφτιαχναν/φτιαχνουν φραπε οι δικοι μου στο σπιτι (στο σέικερ) δεν εβαλαν/βαζουν ποτε παγακια κατα τη διαρκεια του χτυπηματος,παντα μετα.Φυσικα χρησιμοποιουσαν/χρησιμοποιουν κρυο νερο για το χτυπημα.