Ανεμιστηράκι χειρός

katerinak είπε:
:thanx2: :thanx2: οσες φορες εφτιαχναν/φτιαχνουν φραπε οι δικοι μου στο σπιτι (στο σέικερ) δεν εβαλαν/βαζουν ποτε παγακια κατα τη διαρκεια του χτυπηματος,παντα μετα.Φυσικα χρησιμοποιουσαν/χρησιμοποιουν κρυο νερο για το χτυπημα.
Μέγα λάθος, όσον αφορά το σέικερ. Τα παγάκια διαλύουν με καταπληκτικό τρόπο τις νιφάδες του καφέ και τους κόκκους της ζάχαρης, και κάνουν μια ομοιογενή κρέμα, πολύ καλύτερη από το περιστροφικό γραναζάκι... Μόνο που θέλει γερό και στεγανό σέικερ, καθώς και...μπράτσα !
 
screenshots απ το επεισοδιο "καψα και σκονη" ,η θεια Μπεμπεκα παρουσιαζει (ολο περηφανεια) το ανεμιστηρακι στις 3 ανηψιες της :

attachment.php
attachment.php


attachment.php
attachment.php


Η θεια Μπεμπεκα δειχνει στις 3 χαριτες πώς το ανεμιστηρακι γινεται μιξερακι για να χτυπας φραπε βγαζοντας την προπελιτσα και αντικαθιστωντας την με το εξαρτημα

attachment.php
attachment.php


attachment.php


ΥΓ: το επεισοδιο αυτο ανεβηκε στο επισημο καναλι του MEGA στο γιουτιουμπ

1.JPG

2.JPG

5.JPG

19.JPG

20.JPG

14.JPG

15.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είχα αγοράσει σίγουρα ένα στην εκδρομή στην ΣΤ' Δημοτικού το οποίο χρησιμοποιήθηκε και ως αναδευτήρας για τον φραππέ. Σχετικά πρόσφατα αγόρασα ένα από τα Public που έχουν και δοχειάκι με νερό ώστε όταν οι έλικες γυρίζουν ταυτόχρονα πετάς και το νερό και δροσίζεσαι περίσσοτερο.
 
Mόνο εγώ χρησιμοποιούσα το μπλε μου ανεμιστηράκι για να κρυώνω το φαγητό μου; :eek:
 
Φοβερό ανεμιστηράκι, είχαμε και εμείς το μπλε αλλά εικάζω, επειδή ήταν από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν είχε το μεταλλικό αναδευτήρι, σαφώς ποιοτηκότερο από το μεταγενέστερο πλαστικό ''Υ''.

Έφτιαχνα κρέμες στιγμής γιώτης, καφέδες και γενικά το είχα σαν παιχνίδι. Εκείνη την περίοδο είχα μανία να βγάζω ότι μοτεράκι υπήρχε στο σπίτι (κούκλες ελ γκρέκο που μιλούσαν, αυτοκινητάκια, κλπ) και να φτιάχνω δικές μου κατασκευές.

Έτσι δεν τη γλύτωσε ούτε αυτό.

Τώρα στη δουλειά έγω ένα ''Primo'' με usb.
 
Εκεί στο τέλος του δημοτικού, αρχές γυμνασίου ήταν η τελευταία λέξη της μόδας. Δεν χρησίμευε σε τίποτα πέρα από το να κάνει θόρυβο, ήταν όμως η τελευταία λέξη της μόδας :p
 
Thor είπε:
Εκεί στο τέλος του δημοτικού, αρχές γυμνασίου ήταν η τελευταία λέξη της μόδας. Δεν χρησίμευε σε τίποτα πέρα από το να κάνει θόρυβο, ήταν όμως η τελευταία λέξη της μόδας :p
δροσιζε κιολας αν και επρεπε να το κρατας κοντα στο προσωπο για καλυτερα αποτελεσματα,θυμαμαι καθε τοσο τη μαμα μου να μου λεει να μην το κραταω τοσο κοντα..

σιγουρα ηταν της μοδας αφου το "διαφημισε" και η θεια Μπεμπεκα στο επεισοδιο ;)
 
Πόσες φορές δεν έφαγα τη μύτη μου με δαύτο :) ?
 
Αν έκανε καλύτερη δουλειά από την βεντάλια, δεν θα έχανε κατά κράτος από τον ντεμοντέ ανταγωνιστή του :)

Το ξαδερφάκι του για το χτύπημα του καφέ έμεινε πάντως
 
Ήταν το απαραίτητο αξεσουάρ όταν πηγαίναμε στο καλοκαίρι στο χωριό. Αλλά σε έντονη ζέστη, μόνο μια ψευδαίσθηση δροσιάς μπορούσε να σου δώσει...
 
katerinak είπε:
το θυμαστε το ανεμιστηρακι χειρος που ηταν διπλης χρησεως;μπορουσες να το χρησιμοποιησεις και σαν ανεμιστηρακι αλλα ειχε και ενα αλλο εξαρτημα με το οποιο μπορουσες να φτιαξεις καφε φραππε!
Το θυμαμαι!!!!!!

Ειχαμε ενα σε πρασινο χρωμα!!! :D

(αραγε να το εχουμε ακομα???? :wait2: )

Ωραιο Gadgetακι!!! :)

Ομως οσες φορες ειχα επιχειρησει να φτιαξω φραπε με αυτο,

κατεληγα στον πατραπαραδοτο κλασικο τροπο....κουνημα με το χερι!!!!barman.gif
 
Μέσα καλοκαιριού, καύσωνας και κουνούπια μας ταλαιπωρούν.. 

Για δροσιά και προστασία με τα απαραίτητα εργαλεία..

IMG_2298.JPG
 
βασικα βρηκα μια φωτο του ηταν ολο πλαστικο και ειχε την υποδοχη για της μπαταριες (2 παιρνει) και την θηκη μπροστα που γεμιζεις νερο και αν θες το πετας κυκλοφορει ακομα Προβολή συνημμένου 87985

Κυκλοφορει, ειχα και 2 στο σπιτι μεχρι προπερσι.
 
Πίσω
Μπλουζα