"Ανεξήγητες" ειδήσεις που δεν έφυγαν απο το μυαλό σας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rakeesh
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
... εννοει οτι, ειτε με δραχμας, ειτε με ευροπουλα, ειτε με ταλαντα, αι συνεπειαι θα ειναι βαρυταται, δια το βιοτικον επιπεδον του Ελληνος, ever!

... εννοει οτι, ειτε με δραχμας, ειτε με ευροπουλα, ειτε με ταλαντα, αι συνεπειαι θα ειναι βαρυταται, δια το βιοτικον επιπεδον του Ελληνος, ever!
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ε δεν υπήρχε ευρώ τότε ούτε ευροζωνη

Eυτυχως παιδια που κραταμε τις παραδοσεις σε αυτο το κρατος, φακελος, φακελομα, φακελακι. Οποτε και την judgment day του να κανει ο skynet, στις αλλες χωρες, εδω θα φαει τα μουτρα του.

.... εγώ όπως το διάβασα, μου κάνει για προσπάθεια του Μαγκάκη [μέγας συνταγματολόγος και λόγιος της εποχής, ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις] να προλάβει όλα αυτά που ανεπιτυχώς προσπαθούμε να κάνουμε με το ριμάδι το GDPR....
[εντάξει, το υπερ-απλούστευσα και το τράβηξα αρκετά, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ].

....
....
από την άλλη, πρώτη φορά το διαβάζω / ακούω / μαθαίνω ότι υπήρξε τέτοια προσπάθεια.... Και φυσικά μου φαίνεται ή πολύ αστεία ή πάαααααρα πολύ μπροστά, για την εποχή της.
[σαν το ανέκδοτο που κυκλοφορούσε επί οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα: εν έτει 2014 ένα πρεζάκι γυρνάει τα τραπέζια καφετέριας και ζητάει "δώστε μου ένα κατοστάρικο"... και ένας πελάτης λέει στον άλλο: αυτός ή είναι πολύ καμμένος ή είναι πολύυυυ μπροστά....]

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα