sephirothson
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 15
θα τα επένδυα για την κατασκευή μιας χρονομηχανής :2beers:
Αν υπηρχε τετοιο μασινι...θα πηγαινε πισω στα 80s συσσωμο ολο το retromaniax!!!sephirothson είπε:θα τα επένδυα για την κατασκευή μιας χρονομηχανής :2beers:
Aκόμα και με την συντήρηση και φροντίδα ενός παλαιού αυτοκινήτου είναι αρκετό για να χάσεις αρκετά χρήματα, αλλά ικανοποιόντας την ρετρομανία σου ή και την ''λόξα'' σου όπως λέω εγώ. Ενδιαφέρον χόμπυ πάντως θα έλεγα, θα γούσταρα να το κάνω. Βέβαια για την ώρα παρηγορούμε στις μινιατούρες των παλαιών αυτοκινήτων, που όπως και να το κάνουμε στοιχίζει λιγότερο (γέλια).ΦΖΠ1 είπε:Νομίζω ότι μια συλλογή 4-5 μοντέλα παλαιών αυτοκινήτων, μαζί με τη συντήρησή τους, είναι ένα καλό "χόμπυ" για να χάνεις λεφτά από τη ρετρομανία σου...
tonytony είπε:Αν είχα πολλά λεφτά θα αγόραζα οτιδήποτε περιοδικό υπήρχε από Μοναστηράκι , διδίκτυο κτλ.
Επίσης θα αγόραζα και 4-5 ταινίες (ελληνικές πάντα) που μου λείπουν από τη συλλογή μου , ξέρω που υπάρχουν αλλά ζητάνε πάααρα πολλά λεφτά για να τις δώσουν...
Υπάρχουν όντως φίλε μου κάποιες ελληνικές ταινίες (όχι τίποτα το ιδιαίτερο μη φανταστείς) , απλά αυτοί που τις έχουν ξέρουν πως δεν υπάρχουν πουθενά και "τις κοπανάνε"...filmmusic είπε:Μα τί ελληνικές ταινίες είναι πια αυτές που δεν υπάρχουν πουθενά και στοιχίζουν τόσο!!;;