Αξιολάτρευτη Πάνκυ [Punky Brewster]

thebest20

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
24 Ιαν 2008
Μηνύματα
3.961
Αντιδράσεις
447
Νεανική σειρά κωμική της ΕΡΤ-2 στην οποία η Pinky-Panky ήταν ένα κοριτσάκι που είχε χάσει τους γονείς της και ζούσε με το θείο της το Henry και το σκύλο της!Ήταν αγγλική με ελληνικούς υπότιτλους!Περισσότερες λεπτομέρεις δεν θυμάμαι!
 
Θυμάται κανείς μια σείρα που...[Οι περιπέτειες της Pinky Panky]

...ήταν με ένα κοριτσάκι, όλο νάζι, με καστανά μαλλάκια? Ζούσε με τον παππού της και μάλιστα αν θυμάμαι καλά το κρεβάτι της ήταν σαν καρότσα(δεν μπορώ να το εξήγησω καλύτερα). Ο παππούς ήταν ψηλός γκριζομάλλης και της είχε μεγάλη αδυναμία. Επίσης κάτι άλλο που θυμάμαι ήταν ότι το κοριτσάκι φορούσε κάτι πάνινα παπουτσάκια αλλά ήταν διαφορετικό χρώμα το ένα απ'το άλλο. Νομίζω το ένα πράσινο και το άλλο κόκκινο, γενικότερα το κοριτσάκι ήταν "πολύχρωμο", τα ρουχαλάκια του κτλ. Νομίζω ήταν σείρα που παιζόταν στην ΕΤ1, δεν θυμάμαι ακριβώς χρόνια πιστεύω όμως ότι ήταν στις αρχές '90, τέλος ο τίτλος της σειράς ήταν το όνομα του κοριτσιού. Λοιπόν, την θυμάται κανείς? Χρόνια σπάω το κεφάλι μου για να θυμηθώ τον τίτλο, ρωτάω και άλλους σε συζητήσεις αλλά κανείς δεν θυμάται. :eek:

Παρεπιπτόντως να πω ότι είμαι νέο μέλος στο ωραίο σας forum! :D
 
Ναι ήταν οι περιπέτειες της Pinky Panky!!!!!!!!το είχα κάνει και εγώ post για να συζητήσουμε για τη σειρά,αλλά κανένας δεν είχε απαντήσει
 
Η σειρά λέγεται "Punky Brewster". Στη χώρα μας προβληθηκε από την ΕΤ-2 με τον τίτλο "Αξιολάτρευτη Πάνκυ". Είναι η ιστορία ενός ορφανού κοριτσιού που φροντίζει ο Henry (Κατά κόσμον George Caynes, aka Eric Lassard από τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή).

YouTube - PUNKY BREWSTER INTRO


Το επεισόδιο με το δεντρόσπιτο το θυμάται κανείς;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
punkey

Κατ'αρχήν, είχα ξεχάσει εντελώς ότι υπήρχε αυτή η σειρά. Σήμερα, πέτυχα κατα τύχη το "Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή" και μόλις είδα τον Lassard, φλάσαρα ότι υπήρχε κάποτε μια σειρά που παρακολουθούσα και έπαιζε κι αυτός, οποτε αποφάσισα να το ψάξω. Αυτό που δε μπορώ με τίποτα να θυμηθώ είναι εάν ήταν μεταγλωττισμένο ή με υποτίτλους. Δεν είναι και τόσο σημαντικό, αλλά δε θυμάμαι καθόλου. Θυμάται κανείς σας;

Εμένα μού'χε κάνει τρομερή εντύπωση ένα επεισόδιο που τα τρία κοριτσάκια έγιναν "αδελφόποιτες" με... κέτσαπ!! Μέχρι τότε ούτε που μπορούσα να φανταστώ ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε και μάλιστα με αίμα!!!
 
Με υπότιτλους ήταν!Τότε άρχιζα να διαβάζω...πρέπει να προβλήθηκε 93-94 στην Ελλάδα
 
Δεν έχανα επεισόδιο από την Πάνκυ, πολύ γλυκιά σειρά. Νομίζω Σάββατα την έβαζε η Ερτ, αλλά δεν είμαι εντελώς σίγουρη. Η Πάνκυ ήταν αξιολάτρευτη και πολύ καλός επίσης ο George Gaynes, τον οποίον ήδη είχα συμπαθήσει από τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή, και εδώ ήταν πάλι πολύ συμπαθητικός. Οι φίλοι της Πάνκυ ήταν η Σέρρυ και ο Άλεν, οι οποίοι και καλά ήταν ζευγάρι, και θυμάμαι ότι η Σέρρυ τον φώναζε "σκιουράκι". Είχαν και μία άλλη γνωστή τους κοπέλα, η οποία όμως εμφανιζόταν σαν κακομαθημένη και δεν ήταν ακριβώς φίλη, η Μάργκο. Η Πάνκυ είχε κι έναν ωραίο σκύλο, τον Μπράντον. Το επεισόδιο που μου έχει μείνει περισσότερο ήταν ένα που το είχαν κάνει σαν τρόμου, όπου η Πάνκυ αφηγούταν μία ιστορία για μία στοιχειωμένη σπηλιά, και ταυτόχρονα το βλέπαμε να εκτυλίσσεται, με ήρωες τα ίδια τα παιδιά φυσικά. Αυτό το επεισόδιο ήταν βασικά χωρισμένο σε δύο μέρη. Τώρα πορώθηκα και θα ξαναδω κάποια επεισόδια Πάνκυ. :) Αυτό ήταν το intro της πρώτης σεζόν:

 
Δεν τη θυμάμαι καθόλου :xm:
 
Αν δεν κάνω λάθος η σειρά πρέπει να είχε προβληθεί στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Το λέω επειδή υπήρχε ένα επεισόδιο, που με είχε κάπως τρομάξει, άρα ήμουν πολύ μικρός όταν το είχα δει. Πρόκειται για το επεισόδιο με τίτλο ΄The Perils Of Punky' το οποίο μόλις σήμερα το ανακάλυψα και το ξαναθυμήθηκα. Μπρρρ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα