tsalk
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 966
Ασφαλώς. Βέβαια για το υποβρύχιο και την ιστορία του, όπως και για τον γαμπρό του μιλούσαμε κανένα τέταρτο (ασταμάτητος)exetlaios είπε:Μπράβο ρε Άλκη !
Μέγιστη μορφή ο κος.Χατζηφωτίου.
Όταν τον άκουγα μικρός, στο "πεντάλεπτό του", μου ήταν συμπαθής, αλλά ποτέ δε φαναταζόμουν ότι πίσω από αυτό το κυριλέ παρουσιαστικό, κρυβόταν ένας πολεμιστής του Ρίμινι.
Μέγιστο σέβας, για τον άνθρωπο αυτό.
Υ.Γ. Το υποβρύχιο λεγόταν ασφαλώς "ΚΑτσώνης" και όχι "ΚΟτσώνης"
Πάνω στις 2 ώρες κουβέντας μαζί του και αφού είχαμε πει σχεδόν τα πάντα, αντιλήφθηκα την πρόθεσή του να μπαίνει και σε κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες διάφορων στιγμών της ζωής του. Για να μην τα πολυλογώ η συνομιλία μαζί του κράτησε περίπου 3 ώρες, ενώ τον είχα διαβεβαιώσει ότι δεν θα τον απασχολούσα περισσότερο από μία ώρα.Spyros_V_S είπε:Συγχαρητήρια για τη συνέντευξη!! Με τον Χατζηφωτίου πάντως έχω την εντύπωση πως και μια ολόκληρη μέρα να καθόσουν, μπορεί να μην έφτανε...
Αποκορύφωμα όλων η πρόθεση του να δούμε μαζί κάποια κασσέτα με μια εκπομπή του από το παρελθόν. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο μας διέκοψε το τηλεφώνημα μιας κυρίας από το παρελθόν του Ζάχου η οποία τον ζητούσε για κάποιο λόγο. Κάπως έτσι τελείωσε η συζήτηση μαζί του αφού προηγουμένως με την άδεια του πήρα την κασέτα για να "μελετήσω" το περιεχόμενό της με την ησυχία μου.