Πέρασα ΤΕΛΕΙΑ στη συνεντευξη με τον κ.Τσάκωνα ,λές και βρισκόμουν μέσα σε καποια βιντεοταινία!
Σχετικά με καποιες ερωτήσεις που του έκανα εγώ ,οφείλω να ομολογήσω οτι οι απαντήσεις του δεν μου άρεσαν με την ένοια οτι περίμενα οτι θα είξερε κάτι σχετικά με ηθοποιούς οπου έχουν συμπτωταγωνιστησει μαζί του στο ελληνικό video(οπως πχ : Ανθή Γούναρη , Κωνσταντίνος Τσάκωνας κτλ...),απλά μας είπε οτι βοιθησε πολύ κοσμο να πέξει στις ταινίες των 1980ς και με τους περισσότερους απο αυτούς δεν μιλάει σήμερα και δεν έχει κρατήσει φιλίες!Παρεπιπτώντος ΔΕΝ γνώριζα οτι είταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Βέρα γκουμα ,ενώ είχα ιποψιαστεί οτι δεν κράτισε φιλία με τον Τάσο Κωστή(κατι το οποιο μας επιβεβέωσε ο ίδιος),γιατι ειπύρχε ψυχρότητα απο τη μεριά του κ.Κωστή όλα αυτά τα χρόνια!(λέτε να ταν απο το ξύλο που είχε φάει στις ταινίες του? )
Στον αντιποδα , ο κ.Τσάκωνας μας αποκάλυψε οτι ειναι φίλος με τον κ Σουπιαδη και με τον κ .Σάββα Τασίου ,οπου αυτός έχει πολλές άκρες απο ρετρο-ηθοποιούς του ελληνικού video ,πράγμα που σημένει οτι αν στο μέλλον μας πάρει στα σοβαρά θα βρουμε και μεις με τη σειρά μας άκρες απο ρετρο-ηθοποιούς!!!
Ενα μεγαλο ευχαριστώ στα παιδια Wally και Εxetlaio για την προσκληση-τιμή που μου κάνανε να βρισκομαι μαζι τους και με τον κ.Τσάκωνα ,και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Τσάκωνα που μας υποδέχτηκε με ολη την καλή διαθεση και χαρά να μιραστεί μαζι μας τις αναμνήσεις του απο τη ζωή του και απο τις ταινίες του.