Αποκλειστική συνέντευξη του ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΚΩΝΑ στο RetroManiaX

Δε σχολιάζω, απλως προσπαθώ να μπω στο πετσί σου....................................

Αφιερωμένο! ;)


Γκαρουπαράγκα!!! :D :D:D:D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΕΠΟΣ. ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΗΓΕΤΕΣ! :headbangdude:

exetlaios είπε:
Παίδες, πράγματι για μερικά λεπτα αισθάνθηκα κυριολεκτικά ότι ζούσα "μέσα" σε μια βιντεοταινία των 80's :Μπροστά μου ο Κώστας Τσάκωνας να λέει αστεία και στο τηλέφωνο, καλησπέρες με την Πέππυ Σταυροπούλου !
Και με σενιέ-πενιέ κουστουμιά. Πόσο ΑΡΧΟΝΤΑΣ είσαι ρε ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΕ!
 
Παιδιά μπράβο, πολύ καλή συνέντευξη. Το καλό στην υπόθεση είναι ότι αν και "ερασιτέχνες" το κατέχετε το αντικείμενο, οπότε διαβάζουμε πολύ πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις απ'ότι θα διαβάζαμε από ένα επαγγελματία δημοσιογράφο, αλλά άσχετο με το θέμα.

Για τον κο Τσάκωνα...Ε του έχουμε μεγάλη αγάπη. Ένας φίλος μου δεν σταματάει να πετάει ατάκες του από ταινίες μιμούμενος τη φωνή του. Και φυσικά...

 
Πολλά - πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα exetlaios, Wally και Video80 για την μεγάλη επιτυχία τους να συνομιλήσουν με τον αξεπέραστο κωμικό μας Κώστα Τσάκωνα, ο οποίος έγραψε την δική του μεγάλη ιστορία στο κομμάτι των κινηματογραφικών και βίντεο-παραγωγών της δεκαετίας του '80 (κυρίως), αλλά φυσικά και στην Ελληνική επιθεώρηση! :) Είναι από τους λίγους ηθοποιούς της "γενιάς του" που κατάφεραν να σταθούν επάξια στο πλευρό των μεγαλύτερων σε ηλικία και καταξιωμένων συναδέλφων τους, τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στις παραγωγές για το βίντεο. Μου ήταν ανέκαθεν ιδιαιτέρως συμπαθής σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος και τον ευχαριστώ και αυτόν θερμά για την τιμή που μας έκανε!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερως την παραπάνω ομάδα, εκτός των άλλων και για τον κόπο τον οποίο κατέβαλε για αυτό το project, καθώς γνωρίζω πόσο χρονοβόρα είναι η διαδικασία της προετοιμασίας πριν τη συνέντευξη, αλλά κυρίως της καταγραφής (απομαγνητοφώνησης) της συζήτησης μετά το τέλος της συνέντευξης... Σας ευχαριστούμε θερμά! :thanx2: Μας "καραφλιάσατε" πραγματικά! :)
 
Συμπαθέστατος και αληθινός. Τεράστιο κωμικό μέγεθος...

Μπράβο στα παιδια!
 
Πέρασα ΤΕΛΕΙΑ στη συνεντευξη με τον κ.Τσάκωνα ,λές και βρισκόμουν μέσα σε καποια βιντεοταινία!

Σχετικά με καποιες ερωτήσεις που του έκανα εγώ ,οφείλω να ομολογήσω οτι οι απαντήσεις του δεν μου άρεσαν με την ένοια οτι περίμενα οτι θα είξερε κάτι σχετικά με ηθοποιούς οπου έχουν συμπτωταγωνιστησει μαζί του στο ελληνικό video(οπως πχ : Ανθή Γούναρη , Κωνσταντίνος Τσάκωνας κτλ...),απλά μας είπε οτι βοιθησε πολύ κοσμο να πέξει στις ταινίες των 1980ς και με τους περισσότερους απο αυτούς δεν μιλάει σήμερα και δεν έχει κρατήσει φιλίες!Παρεπιπτώντος ΔΕΝ γνώριζα οτι είταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Βέρα γκουμα ,ενώ είχα ιποψιαστεί οτι δεν κράτισε φιλία με τον Τάσο Κωστή(κατι το οποιο μας επιβεβέωσε ο ίδιος),γιατι ειπύρχε ψυχρότητα απο τη μεριά του κ.Κωστή όλα αυτά τα χρόνια!(λέτε να ταν απο το ξύλο που είχε φάει στις ταινίες του? )

Στον αντιποδα , ο κ.Τσάκωνας μας αποκάλυψε οτι ειναι φίλος με τον κ Σουπιαδη και με τον κ .Σάββα Τασίου ,οπου αυτός έχει πολλές άκρες απο ρετρο-ηθοποιούς του ελληνικού video ,πράγμα που σημένει οτι αν στο μέλλον μας πάρει στα σοβαρά θα βρουμε και μεις με τη σειρά μας άκρες απο ρετρο-ηθοποιούς!!!

Ενα μεγαλο ευχαριστώ στα παιδια Wally και Εxetlaio για την προσκληση-τιμή που μου κάνανε να βρισκομαι μαζι τους και με τον κ.Τσάκωνα ,και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Τσάκωνα που μας υποδέχτηκε με ολη την καλή διαθεση και χαρά να μιραστεί μαζι μας τις αναμνήσεις του απο τη ζωή του και απο τις ταινίες του.
 
Ηταν απο τις πιο αγχωτικες αποστολες! Μια μικρη κακη συνενοηση εμου και του Exetlaios εκανε ολους μας να τρεχουμε να προλαβουμε.

Ηθελα να κανω σεφτε και στη νεα DSLR ωστε να βγαλουμε καμια ποιοτικη φωτο και κανα HD Video αλλα λογω βιασυνης τα ξεχασα ολα σπιτι.

Ο Τσακωνας ηταν πολυ ξηγημενος. Μεσα στη πλακα. Οπως τον ξερουμε απο τις ταινιες. Ο ανθρωπος παιζει τον εαυτο του στο σανιδι και στις καμερες.

Να πω οτι ολο το εγχειρημα φερει αποκλειστικα την υπογραφη του Exetlaios. Εντοπισε τον Τσακωνα, εκανε τις συνενοησεις, εφτιαξε τις ερωτησεις, κανονισε τη συναντηση, εκανε την απομαγνητοφωνηση.

Και επιπλεον οπως παντα καταφερε να "φτιαξει καβα" για κονε και για αλλους cult ηρωες. Η συνομιλια με την Πεπυ Σταυροπουλου ηταν απο τις επικοτερες cult στιγμες.

Να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου τον Κωστα Τσακωνα που μας καλοδεκτηκε σπιτι του!

Καποια στιγμη μπορει να ανεβασουμε και καποια audio clips διοτι τα σκετς και οι πλακες που εκανε δεν μπορουσαν να καταγραφουν σε χαρτι...θα τις αδικουσαμε καταφορα. Ο Τσακωνας εχει μοναδικο τροπο εκφορας του αστειου...πηγαιο τροπο.
 
Wally είπε:
Η συνομιλια με την Πεπυ Σταυροπουλου ηταν απο τις επικοτερες cult στιγμες.
Συμφονώ!!!

Νομίζω οτι ειταν η ανταμηβή του Exetlaiou για τα οσα έχει κανει.
 
Πολύ συγκίνηση παιδιά! Συγχαρητήρια!!!
 
Συγχαρητήρια παιδιά. Εξαιρετική η δουλειά όλης της ομάδος. Αλλά και ο Τσάκωνας όπως πάντα απολαυστικός!
 
video80 είπε:
Συμφονώ!!!Νομίζω οτι ειταν η ανταμηβή του Exetlaiou για τα οσα έχει κανει.
Έχω απορία για την έκφραση που είχε πάρει!!!!!

Την επόμενη φορά να αποθανατίσετε τη στιγμή!
 
Πολύ ωραία συνέντευξη, και πολύ ενδιαφέρουσα ! Να του ευχηθώ απο εδώ του αγαπημένου μας ηθοποιού να είναι πάντα καλά !
 
Συνεντευξάρα!! Αναμένουμε Σουπιάδη...
 
Με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να πει κανείς ευχαριστώ και συγχαρητήρια;

Υποκλίνομαι παιδιά.
 
Κάνατε πολύ καλή δουλειά παιδιά! Φυσικά, ένα ευχαριστώ και στον κ. Τσάκωνα που μοιράστηκε αναμνήσεις (και όχι μόνο) στο ρετροφόρουμ μας.

Επόμενη στάση... Σουπιάδης; :p
 
Tεράστιος ο Τσάκωνας, τι να λέμε...Ωραία συνέντειξη.
 
Αλλη μια εξαιρετικη προσπαθεια - απο τον Κωνσταντινο - με την ενεργο συμμετοχη του Πανου αλλα και του video80 ! Παντα τετοια παιδια !

Οσο για το ιδιο το thread - η εικονα αυτη - ολα τα λεφτα :D
 
Παιδια οτι κ να πουμε ειναι λιγο, τετοιες κινησεις κανετε κ μας ανοιγετε την ορεξη.

Τι θα λεγατε τωρα για ενα Πανο Σουπιαδη μια κ τον αναφερατε?

Φιλικα να στε παντα καλα!
 
Θερμότατα συγχαρητήρια για την προσθήκη και της συνέντευξης αυτής στο forum..... :thumbup:
 
Πίσω
Μπλουζα