Αποκλειστική συνέντευξη του ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΚΩΝΑ στο RetroManiaX

Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Μπράβο παιδιά! Με το καλό να έρθει η επόμενη συνέντευξη.
 
Ωραία συνέντευξη, είναι ευχάριστο να βλέπουμε τους ήρωες των παιδικών/εφηβικών μας χρόνων να μην αποκηρύσσουν εκείνη την εποχή.
 
Απίστευτος ο Κώστας Τσάκωνας!! Μπράβο βρε παιδιά για την κίνησή σας αυτή!! Ελπίζουμε σε περισσότερες!
 
ατυχια με το τηλεφωνο του Σουπιαδη που το εχασε.κανα αλλο κινητο απο αλλον ηθοποιο πηρατε

να κανετε συνεντευξη?
tongue.gif
 
Πηραμε...πηραμε ;)
 
ονοματακια θα πειτε η θαναι εκπληξη?
 
εκπληξη...εκπληξη :p
 
μπραβο ρε παιδια ..απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους.
 
μπράβο παιδιά για την προσπάθεια σας!
 
φοβερός ο Τσάκωνας , old time classic !!

συγχαρητήρια !!!
 
Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια .
 
Εχω σκάσει απο τη ζήλια... (με τη καλη την εννοια παντα παίδες!) μπραβο ρε λεβεντες! εκπληκτικη συνεντευξη! :D ηθελα να ειμαι κι εγω εκει γιατι ο Κωστας Τσακωνας ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους! τον ειχα πετυχει μια φορα μεσα στο μετρό αλλα δε του μιλησα!
 
ευχαριστούμε πολύ για την φοβερή συνέντευξη!

και φυσικά άπειρα respect για τον κώστα τσάκωνα :)
 
Εχω φαει σκαλωμα που δεν τον ρωτησαμε που ηταν το "εργαστηριο" του Μαστρο-Γιαννη, που ηταν η Ταβερνα του Λιμασμενου, που ηταν ο καφενες που επαιζε Pacman και γενικα για τοπωνυμια του Κλασικη Περιπτωση Βλαβης.

Ισως κανουμε μια εξτρα κρουση...εστω και τηλεφωνικη.
 
Wally είπε:
Εχω φαει σκαλωμα που δεν τον ρωτησαμε που ηταν το "εργαστηριο" του Μαστρο-Γιαννη, που ηταν η Ταβερνα του Λιμασμενου, που ηταν ο καφενες που επαιζε Pacman και γενικα για τοπωνυμια του Κλασικη Περιπτωση Βλαβης.
Ισως κανουμε μια εξτρα κρουση...εστω και τηλεφωνικη.
Φίλε Πάνο δεν ξέρω εαν το γνωρίζεις αλλά πριν απο αρκετους μήνες (συγκεκριμένα στο κοπί τι πίτα) είχα μια συζήτηση με τον ''Θεωρητικό'' και πιασαμε την κουβέντα σχετικά με την περιοχή οπου εγιναν τα γυρίσματα του ''Κλασσική περίπτωση βλάβης'' ,μου πε οτι το ημι-υπογειο εργαστήριο του Τσακωνα οπως και το καφενειο-ουφάδικο εκεί που πέζαν pac-man ,είναι καπου στο Βύρωνα αρκετά κοντά απο την περιοχή που διαμένει ,( Παγκρατι αν δεν κανω λάθος),και μου πε οτι εχει περασει απο το μέρος κανα δυο φορές ,μαλιστα είχε πεί οτι θα το βγαζε και φώτο και θα το ανέβαζε στο φορουμ ,αλλά ακομα δεν το είδα.

Το εργαστήριο διατηρειτε ώς ενα εργαστήριο υδραυλικού , ειπάρχει διλαδί και το καφενειο απλά ειπάρχει μονο ώς καφενειο πια και οχι ως ουφάδικο.

Περα απο αυτά ενδιαφερον θα έχει να ρωτουσαμε τον ηθοποιο σε ποια περιοχή είταν το σπιτι του στην ταινία.
 
Μπραβο ρε μπαγασες για την συνεντευξη! Μπορω να πω οτι ειναι αυτη που ευχαριστηθηκα περισσοτερο. Ο Τσακωνας βγηκε παντελως ακομπλεξαριστος και αληθινος. Δεν μασησε να πει τα πραγματα οπως τα βιωσε, ουτε αναλωθηκε σε ψευτοευγενειες και πολιτικη ορθοτητα. We like Tsakonas!
 
πωπω ρε παιδια συγκινηθηκα που διαβασα την συνεντευξη του μεγαλου Τσακωνα και πιο πολυ οταν τον ειδα ετσι καταβεβλημενο και κουρασμενο...μακαρι να επιστρεψει δριμυτερος στη σκηνη της θεατρικης επιθεωρησεως για να τον απολαυσουμε παλι.

Ποσο θεος ειναι σε αυτη τη σκηνη στο 3¨32

η μια ατακα καλυτερη απο την αλλη!!
 
Πίσω
Μπλουζα