Και εγώ "Γαρδελιάρα" είμαι, αλλιώς θα αναλάμβανα κάτι τέτοιο;Rygar είπε:Στις "Γαρδελιάρες" λέμε ναι (που θα'λεγε και ο ΚΕλαηδόνης)@perlastar, υποθέτω του έδωσες το λινκ του ρετρομάνιαξ για να μπει και να διαβάσει, έτσι; Ε; Σωστά δεν τα λέω; Ετσι; Ετσι μπράβο! Το ξεχασες, το ξερω.
Σ'ευχαριστώ καλή μου Αριάδνη! Ήταν από τα επαγγέλματα που μου άρεσαν μικρή, αλλά έχω υπερβολικό τακτ για να γίνω δημοσιογράφος, θα με έδιωχναν με τις κλωτσιές! Άσε, καλύτερα είμαι σ'αυτό που διάλεξααριαδνη είπε:περλα μου πρεπει να σκεφτεις να γινεις δημοσιογράφος!( πρεπει να το σκεφτεις να γινεις στο πολιτισμικο ρεπορτάζ) !
Χαχαχα! Μακάρι να γινόταν κι αυτό που λες Α, με τον Σταμάτη έχετε ίδια μέρα γενέθλια, το ξέρεις;exetlaios είπε:Εκεί που ποντάριζα ότι θα έπαιρνες συνέντευξη από κανέναν Christopher Lee, μας την "έσκασες" με Γαρδέλη!
Συμφωνώ 100% μαζί σου Αριάδνη.αριαδνη είπε:Να πω επίσης-δεν ξέρω και αν συμφωνείτε κιολας-πως ο Σταμάτης δεν ήταν απλά ένας ωραιος ηθοποιός. Ωραιοι σήμερα υπάρχουν πολλοί αλλά δεν ξερω πόσο ταυτίζονται με την γεννιά που εκπροσωπούν και κατά πόσο θα τους θυμόμαστε μετα από 20 χρόνια. Ο Σταμάτης είχε αυτό το χαρισμα να ταυτιστεί με την γεννιά του 80', να γίνει μέρος μιας κουλτούρας που μας έμεινε και να φέρνει πάντα μαζί του μια ξεγνοιασιά και μια ανεμελιά, την αθωοτητα εκείνων των χρόνων.