Πράγματι είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη και μεγάλη χαρά να έχουμε στο forum μας τον Ακη Φλωρεντή.
Τον είχα δεί σε αρκετές ταινίες όταν ήμουν μικρότερος, και για μένα ήταν μία απο τις πιό συμπαθητικές μορφές του χώρου.
Να συμπληρώσω επίσης, πως η συνέντευξη που του πήραν τα παιδιά του GRM στάθηκε ως αφορμή να παρακολουθήσω για πρώτη φορά την ταινία "Το κομπιούτερ του θανάτου" - την οποία *δεν* είχα δεί μικρός, και ούτε την είχα υπ'όψιν μου πρωτύτερα.
Η συγκεκριμένη ταινία είναι θα έλεγα "must" για τους κομπιουτερόφιλους της δεκαετίας του '80, και διαθέτει όλη εκείνη την χαρακτηριστική ατμόσφαιρα και "αφέλεια" της εποχής - ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η μουσική της ταινίας είναι διανθισμένη με μελωδίες σχετικών παιχνιδιών του "παλαίμαχου" Commodore 64 . Ο δε Ακης Φλωρεντής είναι
ιδανικός στο ρόλο του ριψοκίνδυνου και αποφασισμένου προγραμματιστή, που θέλει να "μπεί μέσα" στον υπολογιστή του !!
Μία απο τις μεγαλύτερες (και πολύ-πολύ ευχάριστες) εκπλήξεις της ταινίας, ήταν όταν είδα τον Ακη Φλωρεντή να παίζει μανιωδώς το αξέχαστο
Realm of Impossibility - ένα απο τα μεγάλα "σουξέ" του Commodore club της περιοχής μου, και του οποίου είμαι ευτυχής
κάτοχος.
Και πάλι καλωσήρθατε φίλε Ακη Φλωρεντή και ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις !!