katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.093
Θα κανεις μονο ενα κλικ ανα σελιδα, δηλαδη να μπεις να τη δεις. Η αναζητηση ειναι αυτοματη, θα σε παει εκει που θα το βρει..katerinak είπε:να ανεφερω ενα παραδειγμα,παω εδω και ψαχνω το επιθετο "Μερκος",κανω την αναζητηση στην τελευταια σελιδα αλλά δε μου βγαζει ουτε καν την 1η σελιδα που υπαρχει εκει το επιθετο αυτοστο κουτακι βλεπω μονο : Προβολή συνημμένου 102069
δηλαδη θα πρεπει να ψαχνω σελιδα σελιδα; τοτε τι κερδιζω αφου παλι θα πρεπει να ψαχνω ολες τις σελιδες;pardalotzatziki είπε:Θα κανεις μονο ενα κλικ ανα σελιδα, δηλαδη να μπεις να τη δεις. Η αναζητηση ειναι αυτοματη, θα σε παει εκει που θα το βρει..
λιγο χρονοkaterinak είπε:δηλαδη θα πρεπει να ψαχνω σελιδα σελιδα; τοτε τι κερδιζω αφου παλι θα πρεπει να ψαχνω ολες τις σελιδες;
Αντί να πας σελίδα-σελίδα στο θέμα, χρησιμοποιώντας την αναζήτηση του browser, γιατί δεν κάνεις αυτό που λέει ο Wally στην αρχή?katerinak είπε:να αναφερω ενα παραδειγμα,παω εδω και ψαχνω το επιθετο "Μερκος",κανω την αναζητηση στην τελευταια σελιδα αλλά δε μου βγαζει ουτε καν την 1η σελιδα που υπαρχει εκει το επιθετο αυτοστο κουτακι βλεπω μονο : Προβολή συνημμένου 102069
Αλληλουια!!!Kambia είπε:Bump. O τρόπος της αναζήτησης στο φόρουμ άλλαξε. Ίσως κάποιοι να το έχουν ήδη δει.
Πλέον η αναζήτηση γίνεται μέσω google
Ισως να ισχυει αυτο, αλλα τωρα θα ψαχνουμε σελιδα-σελιδα. Still no like..Kambia είπε:Ναι αλλά παλιά δεν είχες σωστή απόδοση στην αναζήτηση. Πολλά θέματα που έπρεπε να τα εμφανίζει στα αποτελέσματα δεν τα έβλεπες καν.
Me neither. :rant:pardalotzatziki είπε:edit: Me no like...
Μια λυση που βρηκα ειναι να πηγαινετε στην αρχικη σελιδα κατω κατω στο Αρχειο να το πατατε ,να διαλεγετε το θεμα που θελετε απο την σελιδα που σας ανοιγει και θα σας βγαλει το συγκεκριμενο θρεντ που ζητατε να δειτε αν εχει επαναληφθει κατι οχι πολυσελιδο αλλα σε ενα τεραστιο σεντονι.katerinak είπε:Εχω μια απορια: Υπαρχει γρηγορος τροπος αναζητησης μεσα στο καθε θεμα για να μην ψαχνουμε καθε φορα αυτο που θελουμε μεσα σε τοσες σελιδες;