Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
miko είπε:παίδες, από που θα φτιάξω το άβατάρ μου? από το προφίλ μου? προσπάθησα να βρω από που αλλά τζίφος :shake: για help:thanx2:
ok, telika to palepsa ligo parapano kai ta katafera
gtsamour είπε:Θυμάμαι επι εποχής Σαρτζετάκη σε προεκλογική συγκέντρωση είχε κάποιος πάνω σε ένα κοντάρι δεμένο έναν τέτοιο αγκαλίτσαTου είχαν βγάλει το παρατσούκλι "Αγκαλίτσας" γι'αυτό....
Το θέμα όμως φίλε μου Dr Malcolm Betruger -που προφανέστατα δεν έχεις καταλάβει- δεν είναι το πόσο θα "γράφει" το post counter αλλά το ΠΟΣΑ από τα 300 posts αυτά που επικαλείσαι με χαρά,είναι ουσίας...Dr Malcolm Betruger είπε:ΥΓ: 300 ποστς χεχε...
Ξερεις τι καταλαβαινω εγω φιλε μου? Οτι με εχεις βαλει στο ματι και ψαχνεις αφορμη για να με μπαναρεις. Δεν καταλαβαινω γιατι εκλεισες το θεμα μου για τη πειρατεια. Το ανοιξα για να ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ η κουβεντα που γινοταν στο θεμα που εκλεισε. Τωρα το τι ειναι "ουσια" αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο και διαφερει από ατομο σε άτομο...manos426f είπε:Το θέμα όμως φίλε μου Dr Malcolm Betruger -που προφανέστατα δεν έχεις καταλάβει- δεν είναι το πόσο θα "γράφει" το post counter αλλά το ΠΟΣΑ από τα 300 posts αυτά που επικαλείσαι με χαρά,είναι ουσίας...
Ουφφφφ, Bertuger !!! Ελεος!Dr Malcolm Betruger είπε:Ξερεις τι καταλαβαινω εγω φιλε μου? Οτι με εχεις βαλει στο ματι και ψαχνεις αφορμη για να με μπαναρεις. Δεν καταλαβαινω γιατι εκλεισες το θεμα μου για τη πειρατεια. Το ανοιξα για να ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ η κουβεντα που γινοταν στο θεμα που εκλεισε. Τωρα το τι ειναι "ουσια" αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο και διαφερει από ατομο σε άτομο...
edited by manos426fDr Malcolm Betruger είπε:Δεν συνηθιζω να λύνω τις διαφορές μου με ξυλο...
Αρα τα έχουμε πει ήδη μία φορά....... Πόσες φορές θα λέμε τα ίδια πράγματα.........? :xm:οσον αφορα το θεμα της πειρατειας παλαιοτερα ειχε ανοιχτει θεμα "αν η πειρατεια σκοτωνει το gaming" δεν σε ειδα να κοπτεσαι τοτε οτι δεν ταιριαζει το θρεντ στη "φιλοσοφια" του σαιτ... Και το θεμα το εβαλα στο καταλληλό υποφορουμ πιστευω (next gen gaming)... Αυτα και απο μενα .-
teflon είπε:Αρα τα έχουμε πει ήδη μία φορά....... Πόσες φορές θα λέμε τα ίδια πράγματα.........? :xm:
Bertuger! Κόλλησε η βελόνα, μου φαίνεται....![]()